tiistai 25. helmikuuta 2014

BJJ WORLD CHAMPION MICHELLE NICOLINI TRAINING SESSION 7.3.2014

Welcome to train with one of the world’s top BJJ black belts, Michelle Nicolini! 
Seminar is open for women and men. There is training session on Friday night at Metsälä Gym (Läkkisepäntie 36)

Main Titles (Black Belt):
- 6x World Champion (2012, 2011, 2010, 2007 weight & absolute, 2006);
- 2x World Nogi Champion (2010, 2008);
- World Pro Cup Champion (2012)
- 2x European Champion (2012 weight & absolute)
- 3x Pan American Champion (2011, 2010, 2008);

SCHEDULE:
Friday 7.3.2014:
First Training 16:30-18
Second Training 18.15-19:45

PRICE:
30e

More info of Michelle:
http://michellenicolinibjj.com/

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Klubi ja Harmaakarhu telakalle...

Kävin tosiaan toissapäivänä ottamassa käden pois paketista ja tarkastusröntgenissä (kuva) todettiin, että mitään luutumista ei ole tapahtunut. Nyt on edessä sitten puukkoa, missä lonkasta napsastaan luuta käteen ja laitetaan titaania tueksi, jotta pääsee parantumaan ja sitten takaisin pakettiin.

Kevät meneekin sitten parannellessa kättä, joten Klubi menee nyt telakalle siihen saakka, kun saan Hipkon "hoviortopedilta" luvan alkaa drillaamaan. Tatami on sunnuntaisin 10:30-12:00 kuitenkin vapaana, eli sinne vaan temmeltämään tai jos joku haluaa vetää siellä jotain ohjelmaa niin ottaa minuun yhteyttä ja laitetaan klubi pyörimään.

Minulla ei ole seitsemään vuoteen ollut reilua kymmentä päivää pidempää BJJ taukoa, joten tämä syö miestä aika huolella. Parannellaan nyt kuitenkin käsi kunnolla, kun tässä on tarkoitus kuitenkin painia sellaiset 20-40 vuotta ennenkuin tulee noutaja.

Pitäkää hauskaa siellä tatamilla, voi olla että en ihmeemmin nyt päivittele blogia... tai sitten päivittelen. Nyt menen soittamaan murtuneella kädelle kitaraa, ennen kuin se on taas paketissa.

lauantai 15. helmikuuta 2014

Winter Fight - Tuomas Simola Vs. Aleksi Ruuskanen

Winter Fight - Juha Käki Vs. Kalle Ylitalo

#906 BJJ :)

Tänään aamutatamille. Kari lupasi ystävällisesti maata selällään, kun minä fantasioin jiu jitsusta...  No sain kuitenkin ihan hyvät drillit aikaiseksi. Tein x-passejä yksikätisesti päältä, vähän liikkumisharjoituksia pystyssä ja lopuksi ilman käsiä suljetusta guardistä käsilukko triangeli komboa.

Viikon päästä pitäisi saada käsi paketista ja sitten pääsee jo drillaamaan monipuolisemmin. Nyt kuitenki aloitan taas säännöllisen drillaamisen sen mitä yksikätisenä pystyy tekemään.

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

IBJJF Säännöt

Tässä on mielestäni hyvä video IBJJF säännöistä kilpailijan näkökulmasta, joka auttaa ymmärtämään sääntöjä. 2013/2014 säännöt ovat tosin hieman muuttuneet (mm. alun ns ippon sääntö, jossa kaverin heittämällä selälleen sai suoraan alasvientipisteet ei pidä enää paikaansa, vaan kaveri on pidettävä aloillaan 3 sekuntia oli alasvienti millainen tahansa), joten tarkastakaa aina ennen kisoja viimeisimmät säännöt täältä:

http://ibjjf.org/rules/



Klubia ei pidetä BJJ-Basics seminaarin aikana..

Metsälän salilla on tänä ja ensi viikonloppuna BJJ-Basics seminaari jonka aikana ei pidetä bjj-klubia.

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

#905 BJJ-Klubi

Käytiin läpi halfguardista pakenemisia... oma tekeminen vielä aika vähäistä käden takia.. jumppasin alkulämpöjä ja näytin tekniikat. Ihan kivaa oli silti, kun sai olla tatamilla kavereiden kanssa.

Berimbolo Shmerimbolo...

Erittäin hyvä video... painetta... kele.

lauantai 1. helmikuuta 2014

Huomenna Klubilla....

...ihmetellään Halguardia ja miten sieltä pääsee pois jos ei tykkää...

Katsokaa tuosta videosta pohjiksi, kun mun on vähän hankala näyttää tän käpälän kanssa kunnolla. Tuon lisäksi muutama todella toimiva juttu inverted halfguardin puolustamiseen.