perjantai 25. huhtikuuta 2014

The Hand.....

Kävin eilen kontrollikuvassa ja käsi näyttää luutuvan hissukseen. Rako näkyy edelleen, mutta nyt näkyy jo selvästi luutumis-"hötöä" raon päällä. Nyt saan alkaa jo vähän jumpata sillä ja tänään tulikin vedettyä hauiskääntöä huikealla 3kg käsipainolla... 20 toistoa menee ja sitten ranne alkaa ollakkin hapoilla. Käsi on muutenkin aika tönkkö, mutta eiköhän se tästä.

Tänään kahdeksi viikoksi reissuun ja sitten voi aloittaa kotiin tullessa jo drillaamaan vähän monipuolisemmin. Sitä odotellessa... ja nyt Istanbulin kautta Bostoniin... onkohan Tuffe Uffe Isberg vielä siellä... Heja Grabbar, frisk humor!

Santeri Lilius - Jalkalukkoseminaari 18.5 Hipkon Metsälän salilla

Santeri Lilius tulee Metsälään pitämään jalkalukkoseminaaria 18.5 klo 10.30 - kunnes ollaan valmiit. Seminaarin perään on open mat, jolloin voi jäädä rullailemaan tai kertaamaan tekniikoita.

Seminaari on avoin kaikille. Ilmoittautumiset Facebook eventtiin:

https://www.facebook.com/events/669480186444743/?notif_t=plan_user_joined

maanantai 21. huhtikuuta 2014

#911 BJJ

Tänään oli taas paljon porukkaa tatamilla. Drillasin samoja drillejä mitä aikaisempina päivinäkin, kun huomasin silmäkulmasta, että Timo taitaa pitää vyökokeen tekniikkatestiä tatamin nurkalla. Hetki myöhemmin ilmoitettiinkin, että Koskisen Esa sai sinisen vyön. Onneksi olkoon... tätä olikin odotettu. Samalla herra täytti Harmaakarhujen "pääsyvaatimukset" ja siirtyi täysiveriseksi Harmaakarhuksi. Tervetuloa. :)

Loppupainien tuoksinassa Esa pääsi livahtamaan kotiin ja vasta myöhemmin porukan huidellessa ilmaa vöillään ihmeteltiin, että mihin herra oli kadonnut. Noh, eiköhän Jesse ja kumppanit huomenna Kontulan treeneissä hoida homman kotiin... ;) Lopuksi Timo otatti muodikkaan selfien, jonka varastin tähän kuvaksi.

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

#910 BJJ

...ja taas mentiin samalla agendalla - eli käsilukko, triangeli, omoplata drilliä ja pystystä vähän liikkumisjuttuja... huomenna aamulla taas..

Otettiin harmaakarhujen ryhmäkuva (kiitos Esa). Tea ei halua olla karhu, niin kuvassa oli sitten Harmaakarhut ja metsämarja (baga floresta?)...

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Jiu Jitsua Heinolassa

No kyllä nyt Heinolalaisten kelpaa, kun Raimo Posti on näemmä aloittamassa BJJ toiminnan paikkakunnalla.

Klikkaa kuvasta lisätietoa tulevasta näytöksestä.

perjantai 18. huhtikuuta 2014

#909 BJJ

Tänään samalla agendalla kuin eilen... Harria ei ollut, mutta oli ehana-sami.... muutenkin oli taas tuttuun tapaan "Hipko on kiinni pääsiäisen ajan"-tatamin täydeltä painijoita.. :)

torstai 17. huhtikuuta 2014

#908 BJJ

Tänään aamuseitsemältä taas sama setti - eli peruslämmöt, x-passiä ja sitten no-hands arm-bar, triangeli, omoplataa neljä erää...

Tänään olivat kaikki Harmaakarhut vihdoin saaneet pätsit puvun selkään ja osuttiin samalla hetkellä salillekkin, jonka lisäksi brutal-harrikin oli paikalla. Otettiin tyylikäs kuva...

Harri näytti hyviä ykstyiskohtia inverted-armbarista...

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Emilia Tuukkasen blogi...

Tässä mainio Emilia Tuukkasen blogi Lahdesta. Blogissa käsitellään kisafokuksella BJJ treenaamisesta yms.

Aikalailla eri mentaliteetilla, kuin tälläisen keski-ikäisen konttorirotan pyristely. Hyvä meininki ja mielenkiintoista luettavaa.

http://emmpui.blogspot.fi

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

#907 BJJ

Vihdoin takaisin tatamilla... Kevyesti joutuu aloittelemaan ja vielä pitkä matka sparraamiseen. Pääsin kuiten vetämään alkulämmöt ja sitten toistoja x-pass:iä, butterfly hookkien nollaamista ja lopuksi guardista "armbar, triangeli, omoplata"-drilliä.


Kiitos vielä Karille, että jaksoi olla parina... :)

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Klubi-kuviot

Virallinen klubin uudelleen käynnistys menee varmaan tuonne toukokuun puolelle, kun käsi on vielä aika vaiheessa tuon parantumisen kanssa, mutta nyt aloittelen hissukseen paluun tatamille. Lupa tuli tehdä ilmankäsiä drilliä guardista, joten ensi sunnuntaina olen Metsälässä 10:30 -> Tulkaa ihmeessä treenaamaan. Vedetään alkulämmöt, sitten vapaata drilliä ja lopuksi sparria (paitsi minä).

Olisi hienoa jos paikalla olisi muutamia tyyppejä ja saisin lainata aina jonkun paria sen verran, että saisin muutaman x-pass ja armbar, triangeli, omoplata combon vetää... vastaanottavaksi pariksi minusta ei vielä ole, kun en voi tuota kättä mihinkään laittaa, joten näin itsekkäästi drilliuhria lainaksi joltain parilta huutelen.


torstai 10. huhtikuuta 2014

Hitaasti mutta eteenpäin...

Tänään kävin kontrollikuvassa ja luutumista on havaittavissa, mikä on hyvä uutinen. "Huono uutinen" on se, että murtumarako näkyy vielä selvästi ja menee vielä jonkin aikaa ennenkuin tällä mitään oikeasti tehdään. Sunnuntaina ajattelin (luvalla) mennä tekemään kevyttä ilmankäsiä armbar, triangeli, omoplata drilliä, mutta klubin aloitusta joudutaan vielä hetki odottelemaan.

Piristykseksi laitan tämän legendaarisen videon:

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Look Mom... No hands!!

Jos luutumisen jumalat suo, niin viikonloppuna aloitellaan drillaaminen tällä:



Torstaina on kontrolliröntgen ja silloin pitäisi nähdä tuleeko tästä vielä painikäsi... (pitäkää peukkuja)..

Hipko FriendZoneFight 2

Tänään taas kisattiin kavereiden kesken Hipkossa ja sain olla tuomarina. Hyvä määrä porukkaa ja hienoja matseja. Hanssille iso käsi homman järkkäämisestä.


Tässä mainio kooste Jannen GoProlla otettuna.. tuommoinen pitää hankkia itsellekkin... :)



Odotan innolla, että saan tämän käpälän kuntoon ja pääsen itsekkin tuonne väänyämään. (ei ole kyllä kovin luottavainen fiilis, kun kipuilee, tupoilee ja naksuu edelleen). Hieno päivä ja todella hauskoja matseja.

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Hipkon BJJ Treenimahdollisuudet lukujärjestyksessä

Esa "Berocca" Mäntynen väsäsi näppärän BJJ-lukujärjestyksen.

Jokaisena päivänä on jotain tarjolla huippuvalmentajien toimesta neljällä salilla! Suosittelen! (Tuohon tulee vielä sunnuntaille BJJ-Klubi 10:30-12:00 Metsälään parin viikon päästä, kun olen taas treeninvetokunnossa)



tiistai 1. huhtikuuta 2014

Anti-Bravo Moves.... :)

Gracie vs. Bravo ottelu näytti hyvin miten toimivaa settiä 10th Planet systeemissä on, mutta tekniikoille on aina vastatekniikka ja vestatekniikalle vastatekniikka... jne...