maanantai 22. kesäkuuta 2015

#1039 BJJ

Tänään matka suuntautui Fuengirolaan missä on yksi lempisalejani tällä planeetalla. Kyseessä on Jassen ja Marekin perustama Gaijin Academia de Jiu Jitsu joka sijaitsee aivan Fuengirolan keskustassa noin 100m päästä rannasta. Perhe meni nauttimaan ranta-elämästä ja minä menin ottamaan kuokkaan Marekilta.

Itse sali on katutasossa oleva liiketila / entinen autotalli missä siistit palatatamit. Bampuverholla eristetty pukkari. Spartalainen suihku (tulee vain kylmää, joka ei haittaa yhtään koska täällä on kuuma). Seinillä mestareiden kuvat ja muuta asiaa kuuluvaa. En tiedä miksi, mutta diggaan ihan hulluna. Old School meininki ja Marek vielä todella mainio kaveri. (Jasse on tällä hetkellä Suomessa).

Nopeat lämmöt ja sitten rullailtiin kahdeksan minuuttisia ja tauoilla vähän mustusteltiin sparrissa esiin tulleita tekniikoita. Rannelukot tulivat taas tutuksi - pitää ommella pukuun taskut, että saa kädet piiloon ennenkuin menee seuraavan kerran Marekin käsittelyyn. Polvi estää edelleen omaa painia aika vahvasti, mutta hyvät rullailut silti saatiin aikaiseksi ja imuroin siinä painin ohessa hyvää yksityiskohtaa Marekin sivusidonnasta ja painon käytöstä - menee omaan pelikirjaan...

Pisteenä i:n päällä salin vieressä on mehujää-baari mistä saa oikeista marjoista jahedelmistä tehtyjä mehujääpuikkoja... niitä meni taas "muutama" treenin jälkeen.

Mukaan tarttui myös vihdoin t-paita mitä olen kärkkynyt jo toista vuotta... Kyllä nyt kelpaa.. :)




sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Kesäloma...

Päivitykset blogiin ovat vähän vähemmällä, kun olen lomilla ja täällä treenisuunnitelmana on lähinnä kuntosalilla käynti ja siellä jalkojen vahvistaminen elokuun polvileikkausta varten.  (+hauista)

Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä vähän painimassa, jos saa aikataulut sovitettua paikallisten ulkosuomalaisten kanssa. :) Normitreeneihin en viitsi lähteä polven kanssa urheilemaan.

Hyvää kesää kaikille. :)

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

#1038 BJJ

Sunnuntain painit... vähän drilliä ja sitten taas viisiminuuttisia. Pitää ottaa Jesseltä muutama yksäri paikkojen avaamisesta mountista ja sivusidonnasta.

Tuntuu että saa pidettyä kaverin ihan hyvin, mutta kun alkaa kaivamaan lopetuksia, niin tulee tilaa sen verran että tilanteet purkautuvat ja kaveri pääsee parempaan positioon. Lisää treeniä siis...

Kivaa oli ja Steffiltä huippuvinkkiä z-guardista pakenemiseen...

lauantai 13. kesäkuuta 2015

#1037 BJJ

Lauantai-aamupainit.... klo kasiksi tatamilla viisiminuuttisia harmaakarhujen kanssa ja sitten perään leuanvetoja, punnerruksia jne... lopuksi jäin vielä joogaamaan, kun kutsuivat. Mukava aamu.

perjantai 12. kesäkuuta 2015

#1036 BJJ

Kvartterin loppu häämöttää duunissa, joten työpäivät ovat olleet aivan tolkuttomia eikä aamupaineista yms. olen tällä viikolla tullut mitään. Tänään sitten uskaltauduin polven kanssa Jessen drillitreeneihin Vuosaareen. Onneksi tuli mainio pari jolloin oli hyvä drillata.

Vedettiin cross-passiä josta spinnin kautta selän puolella ja siitä kimera grippi ja käsilukko. Jos kaveri ehti kääntyä kilppariin niin sitten syliin nyppäys ja RNC.

Tunnin drillit, jonka jälkeen oli vähän tyhmä olo kun ei ollut sparrannut joten mentiin vielä rullaamaan hetkeksi nurkkaan... kivaa oli.

Nyt polvea jäihin ja sitten katsomaan Mad Maxiä...

tiistai 9. kesäkuuta 2015

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

#1035 BJJ

Taas käytiin sunnuntai-rullailulla. Steffi toi mukanaan Eestin vahvistuksen Tarvon ja sen lisäksi paikalla Tom ja Rane. Saatiin hyvät rullailut aikaiseksi. Vaikka sylettää tuon polven kanssa painiminen kun sitä ei voi laittaa mihinkään väliin, niin oma paini on tosi vajaata.

Sparrien jälkeen leuanvetoja, punnerrusta ja kehopainolla kyykkyjä jalan lihasten vahvistamiseksi, että polvi on "tukiosaston" puolesta mahdollisimman hyvässä kunnossa elokuun tähystystä varten.

perjantai 5. kesäkuuta 2015

#1034 BJJ

Käytiin Jessen kanssa sparraamassa reilu tunti. Polvi vaivaa aika huolella, mutta nyt on leikkaus varattu elokuun alkuun. Välissä on kesäloma ja silloin on tarkoitus vääntää rautaa apinan raivolla, jotta on lihaskunto kohdillaan palautumista varten...

Hyvät sparrit kuitenkin Jessen kanssa - tuli taas seurattua läheltä miten se tehdään kun osataan. :) Hienointa oli ehkä olla kyydissä Tornado-sweepissä. Uusi kuristuskin keksittiin ja rannelukon vastatekniikka. Kivaa oli... nyt polvi jäihin ja viikonlopun viettoon.