keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

#79 Lucio Keskiviikko iltapäivä SW

Vedettiin alkulämmittelyksi alkuhyppelyiden päälle 650 vatsaa.. :D Joogasta on ollut jotain hyötyä, kun jaksoi jopa vetää loppuun asti - ei ehkä ihan puhtaasti kaikkia, mutta kuitenkin..

Tekniikoina jatkettiin Halfguardista Giljotiini-kuristuksia.

1. Giljotiini Halfguardista päältä. Ota kaulan takaa leuasta kiinni. Toinen käsi käden edestä tai takaa (riippuu tilasta) ja giljotiini kiinni. Polvet yhteen ja istu taakse - kiristä giljotiini.

2. Vastustaja lähtee swiippaamaan. Pidä giljotiini kiinni ja nosta polvi nopeasti, jotta estät siirtymisen "vasta puolelle" Hyvä tekniikka - pidin paljon -> GamePlaniin - Pitää editoida huomenna.

Painit - samalla tavalla kuin eilen. Lähdetään halfguardista - molemmat puolet, ylhäältä ja alhaalta ja sitten parin vaihto.

1. Jere (2 - natsaa) Päältä pääsin molemmilta puolilta ohi sovelletulla polven liutuksella - nyt muistin jopa underhookin. Alta sain swiipattua molemmat puolet eilisen ensimmäisellä tekniikalla. :)

2. Tossumies - (2 - natsaa) Pääsin molemmilta puolilta ohi underhook ja polviliutuksella. Otettiin alta vain yksi erä ja sen sain swiipattua.

3. Marko (sininen 3?? natsaa). Päältä lähin kaivamaan underhookkia - en saanu. Pidin basea mahdollisimman leveänä, mutta lopulta jouduin swiipatuksi. Toiselta puolelta Marko avasi halfguardin hetkeksi - painoin polvesta ja hyppäsin ohi, mutta Marko kuittasin sen niin nopeasti, että sitä ei laskettu. Lopulta jouduin swiipatuksi. Alta kaivoin lockdownin ja Marko nousi ylös ja teki aika murhaavan irrotuksen. Olikohan sen nimi Clampdown. Kuitenkin niin, että minun jalat meni periaatteessa ristiistuntaan ja sitten Marko painoi ne käsillä kasaan - Auh. Toiselta puolelta, Marko meni suoraan reverse - asentoon (eli selkä minuun päin) ja lähti avaamaan halfguardia. Valot sammut - eli en tiennyt mitä tehdä. Yritin swiipata Markon selän suuntaan, mutta käytännössä vedin hänet suoraan guardin ohi.. hehe. Pitää kysyä huomenna miten siitä puolustetaan.

4. Purppuravyö - en muista nimeä - Iso kaveri. Lähdin alta. Pidin jonkin aikaa tiukkaa puolustusta, mutta sitten hän sai Kimuran. Sain puolustettua jonkin aikaa pitämällä reidestä kiinni - mutta lopulta piti hellittää. Toiselta puolelta, puolustin jonkin aikaa, mutta lopulta pääsi ohi samalla polviliutuksella mitä minä käytin. Päältä yritin hakea taas underhookkia, mutta en saanut. Lopulta jouduin puolusta maan swiippia leventämällä basea, jolloin hän yritti käden alta selkään, mutta nyt muistin Whizzerin ja sain sidottua käden ja siirrettyä hänet lopulta taas alle. Sitten tuli swiippi. Toinen puoli meni vähän aikaa puolustessa ja sitten minut swiipattiin.

Kaiken kaikkeaan taas todella hauskat treenit, mutta onneksi taas huomenna väännetään puku päällä.

Ei kommentteja: