lauantai 22. maaliskuuta 2008

#82 Lucio Perjantai Iltatreeni - BJJ

Peruslämmittelyt ja sitten tekniikkaa.

Armbar mountista:
Perusjuttu - tätä on tullut harjoiteltua liian vähän. Pitää treenata tuo yhdeksi liikkeeksi - nyt se menee liian "pykälissä".

Armbar Mountista ja puolustusotteen irrotus:
Kun vastustaja ottaa S otteella toisesta kädestään kiinni puolustaakseen armbaria, koukkaa omalla kädellä (jalkojen puoleisella) vastustajan kyynertaipeen ali ja ota omasta kauluksesta kiinni. Toinen käsi koukkaa ranteen alta ja kämmen omalle korvalle. Sitten kierretään pään kautta alas ja kun vastustajan ote irtoaa, varmistetaan että pikkurilli on alaspäin ja kiristetään Armbar.

Painit - Lähdettiin mountista ja yritettiin lopetusta ja jos toinen sai swiipattua, niin palattiin mounttiin kunnes Lucio käski vaihdon:

Dimitros?? (0-natsaa) Göteborgista.

Dimitros lukitus hookseilla mountin, joten en päässyt hakemaan elbowknee escapea. Dimitros hake aktiivisesti kauluskuristusta ja amerikanaa - puolustin ja odotin hetkeä, kun hänellä on base toisella puolella ja saisin swiipattua. Onnistuin kolme kertaa swiippaamaan.

Vaihdettiin puolta, eli minä päälle. Päätin kokeilla liikkuvaa mounttia ja kaivaa kauluskuristusta tai armbaria, joka on toiminut hyvin isoilla vastustajilla. Huomasin nopeasti, että paino pitää olla vahvemmin vastustajan päällä, jos se on nopea ja notkea. Ditmitros pääsi vetämään halfguardin kautta guardin kaksi kertaa. Vaihdoin tekniikkaa omaan mount - gameplaniin, eli hooksit ja matala leveä mountti ja ezelkiel... tap tap tap... hehehe tuo alkaa olla signature muuvi.

Sitten peruspainia, mutta Mountista. Menin alle - 5 minuuttia. Swiippasin pääsin päälle Dimitroksen guardiin, ohitin , pääsin sivu sidontaan ja siitä mounttiin ja sitten aika loppui...


Lopuksi eriä, niin että lähdetään arm-barista. Eli toisella on Arm-Bar ja itsellä S-ote puolustuksena.

Dimitros otti ensin, minulta armbarin. Pääsin heilauttamaan itsen istumaan ja sitä kautta stackasin ja sain arm-barin irti.

Toiselta puolelta Dimitros aloitti samantien otteen rikkomisen ja sai Armbarin। Pitää itse ottaa nopeammin hyvä ote.

Kaivoin molemmilta puolilta armbarin, Lucion otteenavaamistekniikalla

Henri otti armbarin - stackasin ja sain irti. Otin Henrille armbarin ja tein kuten oli aiemmin opetettu ja sain taputuksen.

Marko otti minut armbarin. Vaihdoin nopeasti S-otteen, niin että otin omasta kyynertaipeesta kiinni ja lähdin keinuttamaan itseäni, niin että pääsin lopulta stackaamaan Markon, mutta sitten aika loppui...

Kivaa oli taas...

Ei kommentteja: