torstai 20. maaliskuuta 2008

#80 Lucio Torstai aamu BJJ

Perus alkulämmittely hyppelyt... Kroppa alkaa olla aika tasaraha. Pari viikkoa joogaamista 5 tuntia päivässä ja perään tälläinen määrä treenejä laittaa kropan huutamaan armoa - pieniä venähdyksiä alkaa ilmaantumaan. Armoa ei pysty nyt antamaan, kun on niin kivaa. Toivotaan, että paikat kestää Sunnuntaille. Sitten muutama päivä lepoa.

Jatkettiin suorilla nilkkalukoilla.

1. Jalka kainaloon ja etujalka pakaran taakse. Taaempi jalka vatsan kylkeen (mutta ei liian pitkälle, ettei vastustaja saa nilkka lukkoa). Istu alas ja ole valmis pyörimään mukana, jos vastustaja lähtee pyörimään. Pidä kiinni kokoajan ja käytä vartaloa hallitsemaan jalkaa. Jos päädyt mahalleen niin toinen jalka eteen ja nouset polvelle ja siitä lopetus.

2. Sama mutta ristiin.

Painit - ilman aikaa (tämä on todella kivaa - aika on hanurista) Mountista ja sitten toistepäin ja sitten parin vaihto.

Jocke. Lähdin guardista. Vähän aikaa hain otteita ja varoin visusti swiippiä. Heti kun sain hihasta kiinni, nousin ylös ja avasin jalat. Stackaamalla ohi ja Jocke sai polvea väliin, joten jatkoin NorthSouthiin. Siirryin alle ja Jocke lähti ohittamaan. Pidin vähän aikaa polvilla "spideriä" ja yritin hakea Triangelia, mutta Jocke pääsi lopulta stackaamaan ja ohi.

Ponihäntä neiti - Lähdin guardista, Nousin ylös avasin jalat ja menin ohi. Otin guardin. Päästin ylös ja swiippasin hessuhopolla.

Iso jääkiekkomies (0 natsaa). Lähdin päältä. Nousin ylös ja avasin jalat ja menin stackaamalla ohi - alkaa toimimaan. Otin guardin. Työskentelin itseni spyderguardiin ja sain selän hyvin mukaan - kaveri juoksi ympyrää ympärilläni ja minä pyörin mukana siirtelemällä jalkoja. Yritin OmoPlataa ja alempi jalka jäi jumiin ja kaveri pääsi ohi.

Englantia puhuva kaveri (0-Natsaa) Lähdin päältä, nousin ylös vähän turhan itsevarmasti ja kaaduin rähmälleen ja kaveri kiipesi mounttiin... hehe. Hyvä suoritus. Otin guarin ja ajattelin pelata vaihteeksi suljettua guardia. Kaivoin rubberguardin ja lähdin taas kokeilemaan omoplataa - olin huonossa asennossa, mutta sain vedettyä takaisin guardiin. Yritin kaivaa kauluskuristusta ja pidin kaveria tiukasta alhaalla. Hän nousi suorille jaloille ja sai polven nivusiini ja guardin auki ja siitä ohi. Hieno ohitus - pitää kokeilla joskus.

Miikka (2-natsaa) Lähdin päältä nousin ylös ja lähdin stackaamaan. Miikka pyörin hyvin mukana, joten vaihdoin nopeasti suuntaa ja pääsin northsouth puolelle, mutta Miikka onnistui pitämään varpaat kainaloissani ja oli ns. reverseguardissa. Aloin kaivamaan jalkoja irti, mutta Miikka pyörähti hienosti ja nappasi erittäin tiukan triangelin. tap tap.. :) Kyljessä napsahti jotain, pitää toivoa, että ei häiritse iltatreenejä.

Kivaa oli taas...

Ei kommentteja: