tiistai 18. maaliskuuta 2008

#76 Lucio Tiistai aamupäivä BJJ

Aamutreenit BJJ

Lämmittelyt, perushyppellyä ja "muutama" vatsa. :)

Tekniikkaa: Vastustaja on guardissa ja "pelaa aikaa".

1. Kaivetaan "polvi rubberguard" ja siitä Triangeliin.


2. Sama aloitus, mutta haetaan Omoplata. Erittäin toimivan oloinen tekniikka. Pidin paljon.


Painit - aloitetaan Guardista ja vaihdetaan puolta puolessa välissä erää):

Miikka (2 natsaa) Pidin Avointa Guardia, kunnes 5 sek ennen aikaa Miika pääsi stackaamalla jalkojen ohi. Vaihdettiin paikkaa... Pääsin ylös, mutta Miika piti kiinni ja sitoi mainiosti, joten en päässyt ohi. Harmitti.

Sanna (tai mikä sen neidin nimi nyt oli)

Otti kauluksista kiinni ja roikkui suljetussa guardissa. En oikein osannut tehdä mitään, kun luonto ei anna periksi lähteä vääntämään neitien kanssa. Käännettiin puolta. Sama juttu. En minä osaa painia naisten kanssa, kun se tuntuu "väärältä". Minulla on paha asenneongelma ja tuo on halvatun epäreilua nais-treenaajia vastaan. Pitää yrittää korjata tuota fiilistä.


Olli (0 natsaa) Kaivoin otetta ja Olli pääsi perusswiipillä swiippaamaan minut ja mounttiin (ja Lucio seisoi vieressä - meinasin nousta ylös ja mennä hakkaamaan päätä seinään.). Olin ajatellut, että erän oli tarkoitus loppua, kun toinen ohittaa, joten jäin makaamaan, mutta huomasin, että Olli lähti hakemaan Americanaa. Heräsin ja sviippasin itseni takaisin takaisin mounttiin. Nousin ylös ja lähdin ohittamaan perustyylillä, eli kädet sisään ja jalat olkapäille, takamuksesta ja kauluksesta kiinni. Olli vikuroi sen, verran että meinasi mennä pipariksi, horjahdin ja meinasin joutua triangeliin. Käänsin ohituksen suunnan toiselle puolelle ja menin ohi suoraan NorthSouth asemaan. Lähdin kaivamaan kuristusta ja kello soi juuri, kun oli kiristämässä.

Käytiin Timon kanssa läpi tuota swiipin puolustamista ja sain hyviä vinkkejä. Tuo on ollut minun akilleen kantapää Englannin reissusta asti. Kaikki saavat minut sviipattua sillä. Nyt pitää keskittyä tuohon puolustukseen. :I

Kaiken kaikkiaan painit meni harmittavan huonosti ja tekniikkani oli ärsyttävän epätarkkaa... harmitti. Mutta muuten oli hyvät treenit.

Ei kommentteja: