lauantai 5. heinäkuuta 2008

#116 Gracie Barra Marbella 1

Treenit meni hyvin ja alan vihdoin uskoa, että minulla on sininen vyö, kun ei tarvinnut hävetä painissa sinivöisten kanssa (Edit - kaksi päivää myöhemmin: tämä hetken euforia olikin sitten ohi ja taas hävettää.... :( GB2).

Lämmiteltiin tosi kevyesti, mutta salilla oli jätti-ikkuna ja aurinko paistoi kuumana, joten hiki virtasi kun vain ajatteli intensiivisesti.

Opettajana oli joku paikallinen mustavöinen.

Treenattiin kuristusta Shoulder of Justice sivusidonnasta

Kaivetaan alemmalla kädellä kainalon alta kauluksesta kiinni ja sitten pään alla ollut käsi kierähtään pään ympäri kaulalle vaihdetaan base niin, että alempi jalka tulee pään suuntaan ja kuristetaan.

Painit alkoi sitten sivusidonnasta ja loppui jos sain lopetuksen tai pääsi mounttiin tai alla oleva sai sweepattua, half guardiin tai guardiin. Pari erää tuolla lailla ja sitten normaalia painia neljä erää.

Sinivöisten 3kpl kanssa oli tasaista ja sain kerran ezekielin halfguardista. Valkovöisiä taas sai vietyä aika kevyesti. Mustavöisen opettajan kanssa oli kivaa - antoi sopivasti vastusta. Jäin kerran käsilukkoon, mutta pääsin kaksi kertaa guardista ohi X-Passillä ja kerran sivusidontaan swiippaamalla kun se tuli polvi vatsalle ja kerran pääsin selkään north southiin.

Maanantaina opettajaksi tulee joku Brasilian guru... :)

Ei kommentteja: