maanantai 7. heinäkuuta 2008

#117 Gracie Barra Marbella 2

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuu....... Plats ja takaisin maan pinnalle. Tänään sitten tulikin pataan oikein huolella.

Tekniikkana otettiin Spiderguardista sweeppejä.

1. Kun vastustajan jalka tulee Spiderguaridissa lähelle lantiota, ota nilkasta kiinni. Pudota saman puolen jalka vastustajan lantiolle ja pudota toisen puolen jalka hookiksi toisen jalan taakse ja työnnä lantiolla olevalla jalalla ja sweeppaa vastustaja.

2. Sama alku, mutta vastustaja väistää toisen puolen hookia. Vaihda lantiolla oleva jalka toiseen ja sweeppaan koukkaamalla kantapäällä.

Painit. Ensin kaksi erää Spiderguardista. Olin ensi alla.

Purppura. Pääsi ohi kolme kertaa, sitten alkoi pysyä, kun vaihtelin jalkojen paikkoja ja yritin aktiivisemmin hakea swiippejä.

Minä päällä. Valkoinen 2 natsaa. Menin ohi muutaman kerran ja neuvoin kaverille muutamia juttuja, otettiin kevyesti.

Perussparria 6min.

Valkonen lihaskimppu, Kaveri tuli päälle voimalla ja olin taas pulassa, kuten aina näiden rynnijöiden kanssa. Veti kerran niin voimalla armbarin, että vaikka minulla oli kynerpää jo "ulkona" oli pakko huutaa "tap tap", kun kaveri väänsi niin pirusti. Tuntui, että kyynervarsi katkeaa. Jatkettiin samalla vauhdilla ja suojasin lähinnä itseäni loukkaantumiselta.

105kg sinivyö. Swiippasi lähdöstä sivusidontaan ja sitten shoulder of justicea. Ei voinut kuin odottaa, että tulisi tilaa, mutta sitä ei tullut. Käännyin kilppariin ja kaveri sekään ja sai toisen koukun sisään ja sitten lytisti minut alle. Aika loppui.

Purppura lihaskimppu. (kaikki näyttää täällä ihan bodareilta.. :I) Lähdettiin polvilta ja sain swiipattua ottamalla kauluksesta kiinni ja potkaisemalla toisen polven alta. Pääsin halfguardiin ja kaveri lähti kaivautumaan alle. Pyrin pitämään hänen selän maassa, mutta sitten munasin ja hän sai underhookin ulkopuolella ja lähti kiipeämään selkään ja pääsikin. Katsoin "yleisöön" ja yksi paikallinen hihittelee ja sanoo minulle:"He is very agressive". Ei voinut kuin olla samaa mieltä. Lähinnä tulee mieleen Miikka, joka on 10kg minua painavempi, helvetin vahva ja vielänopeampi. Puolustin kaulusta ja se laittoi jalat ristiin, joten lähdin lukottamaan nilkkoja. Kaveri alkoi kiristämään raivolla kauluskuristusta ja oli pakko taputtaa kun meinasi leuka irrota. Ainakin se hieroi nilkkansa hetken. :I

Lähdettiin taas polviltaan ja swiippasin samalla swiipillä ja taas halfguardiin. Kaveri ehti alle, ennen kuin ehdin suoristaa hänet sitten alkoi tylytys. Sweeppi ja sivusidontaan ja sitten se pyöri hirveellä vauhdilla joka puolella ja minä rupesin vain nauramaan ja olin sykeronä alla. Aika loppui.

Pitäisi keksiä joku "taikatemppu" noita kauhealla vauhdilla ja voimalla vetäjiä vastaan. Nyt menen vain itsesuojelumoodiin ja puolustan vittuuntuneena, etten loukkaannu.

Tänään kaikki 39 vuotta tuntuu niin henkisesti, kuin fyysisestikkin. :(

2 kommenttia:

Jii kirjoitti...

Kunnon "treenitauko" sulla :)

Itse en ole tehnyt yhtään mitään sitten Lucion Riihimäen treenien.. Ja ylihuomenna reissuun keräämään voimia syyskautta varten :).

Pidä hauskaa ja pidä itsesi ehjänä! Elokuussa taas painitaan!

Kristian kirjoitti...

Joo, huomenna taas... :D paikat ihan romuna, mutta sitten saa levättyä.. ööö ... neljä päivää, kunnes Jesse aloittaa treenit.