tiistai 28. lokakuuta 2008

#133 BJJ - Timo

Lämmittelynä peruspiiriä ja sitten vedettiin BreakDance backspinnejä. No, ei oikeesti, mutta tuntui siltä.. :D Avattiin guardia ja ohitettiin crossside polvi edellä.

Tekniikkana sweeppi-vastauksena tuohon ohitukseen:

Kun vastustaja lähtee ohi polvi edellä napataa helmasta tai vyöstä kiinni (Like a Snake) ja syötetään se jalkojen välistä toiselle jalan ympäri menevälle toiselle kädelle, joka nappaa helmasta kiinni. Vedetään pää sykkyrään ja helmaa syöttänyt käsi ottaa ulkopuolen puntista säärenkohdalta kiinni.

Ylenpänä oleva polvi pukkaa takamuksesta ensin oman pääsi yli, jotta kaverin painoa saadaan kunnolla päälle ja toinen jalka ponnistaa pituusakselin yli ja kaveri swiipataan yli.

Jos kaveri postaa kädet, niin että sweeppi ei onnistu, niin vedetään puntista pitäneellä kädellä jalat nippuun ja ohitetaan selän puolelta.

Jos sekään ei onnistu niin noustaan takaa selkään.

Erittäin hyvät tekniikat, vaikka ensi epäilin helman syötön onnistuvuutta.

Painit.

En tiedä nimeä (V2) Vedin guardiin ja lähdin hakemaan halfguard juttuja. Pääsin jalan alta selkään ja sieltä hooksit kiinni. Timo neuvoi vastustajalle "2 on 1" tekniikan, joten RNC ei onnistunut. Pitää ottaa vihaisemmin nuo avautuvat lopetus mahdollisuudet haltuun. Nyt olen liian laiska/kautta varmistelen liikaa ja sitten kaveri jo karkaakin. Pidin Body trianglelia, mutta kun kaveri piti vain kädestä kiinni, niin en päässyt lopettamaan. Avasin bodytrianelin ja kaveri kierähti guardiin. Lähti ohittamaan, vedin halguardin sweeppasin ja aika loppui.

Sami (S1): Pyysin että tulee Guardiin, kun yritän treenata sitä. Vähän aikaa rävellettiin ja sitten Sami pääsi ylös ja sai jalat auki. Lähti ohittamaan käännyin kilppariin, mutta en ehtinyt kääntyä takaisin, kun Sami pääsi selkään. Tapeltiin jonkin aikaa ja sitten alko "Bow and Arrow"-kuristus kiristymään. Puku meni leuan yli, joten niska antoi käskyn taputtamaan, joskin olisi se sielä lpulta uponnut kaulaankin. Jatkettiin taas niin että Sami tuli guardiin. Pääsi ohi, mutta sain sweepattua niin, että jouduin Samin guardiin. Sidoin Samin toisen käden puvun liepeellä, jonka syötin selän takaa toiselle kädelle. Nousin yli ja pääsin polvi ohituksella ohi sivusidontaan. Aikaa oli 20 sekuntia, ja lähdin yrittämään vielä mounttiin, mutta vähän liian ahneesti ja Sami sweeppasi minut alle ja vedin guardin kiinni. Yritin vielä hätäistä kauluskuristusta, mutta aika loppui.

En muista nimeä(S4):
Pyysin taas guardiin ja sai helposti jalkani auki (höh) tuli polvella läpi, joten lähdin tekemään päivän tekniikkaa. Sainkin syötettyä helman toiselle kädelle, mutta sitten kaveri sai kontrolloitua päätäni niin, että en saanut itseäni sykkyrään. Pidin helmasta kiinni kuin terrieri ja pyörittiin vaikka mihin suuntaan, kunnes lopulta totesin olevani päällä ja pääsin sivusidontaan. Aika loppui...

Ei kommentteja: