torstai 8. tammikuuta 2009

#151 BJJ - Timo

Lämmittelyt ja käsilukko ja sweeppi suljetusta guardista.

  1. Rikotaan kaverin posture, kun on lähdössä ylös ja vedetään käsi ristiin samalla tavalla kuin käsilukossa. Samalta puolelta jalka lonkalle ja sitten otetaan kulmaa nostetaan guardi kiinni korkealle saman olkapään päälle. Suoristetaan vähän itseään, jolloin lukotettava käsi "pomppaa" esiin. Työnnetään naamasta ja nostetaan jalka pään yli ja kiristetään käsilukko.
  2. Sama alku, mutta kaveri puolustaa käsi lukkoa. Kaivetaan vastakkainen käsi polvitaipeen alle ja sweepataan kaveri ja otetaan normaali käsilukko.
  3. Sama alku, mutta sweepataan mounttiin.
Painit.

Miisa (v2) pyörittiin kevyttä...

Anonymous (V). Sovittiin, että sparrataan liikkuvaa sparria. Päästin ohi parikertaa, jotta pääsin sivusidonnasta karkaamaan. Kaveri kysyi miten polvivatsalla tilanteesta karataan ja neuvoin Timon opettaman jalan nyppäyksen halfguardiin. Sitten etenin parikertaa sivusidontaan ja siitä polvi vatsalle ja annoin kaverin kokeilla tekniikkaa ja sweepata. Sweeppasin takaisin kaksi halfguard sweeppiä ja lopuksi käsilukko guardista.

Anonymous (V). Vedin guardiin ja sweeppasin viidenkympinsweepillä ja kuristin kauluskuristuksella mountista. Aloitettiin uudelleen ja neuvoin vähän, että pääsi ohi jotta pääsen karkaamaan sivusidonnasta. Menin kilpparin kautta halfguardiin ja sweeppasin päälle sivusidontaan. Annoin paeta ja vedin guardiin ja sweeppasin uudestaan viidenkympin sweepillä mounttiin.

Ei kommentteja: