tiistai 3. helmikuuta 2009

#163 BJJ - Timo

Älyttömän hyvät lämmittelyt. Pidän todella paljon tuollaisesta drilli lämmittelyistä, missä tulee toistoa tutuista tekniikoista. Lisää tälläistä!!!

Tekniikka: Alliancen-virallinen guardinavaus Jonka jälkeen polvi reiden yli ohitukset.

1. Ristiin. Guardin avattua siirrä ohitussuunnan käsi (lantiolla oleva) nopeasti polvelle ja paina polvi lattiaan. Toinen käsi pysyy kauluksessa kiinni ja kyynärvarsi kontrolloi lantioita. Kierrä ohitus suunnan puolelle, jotta saa toisen jalan kaverin jalan ulkopuolelle. Polvi menee ristiin yli ja pysytään matalana, jotta kaveri ei saa omaa polveaan kainalon alta väliin. Samalla, kun polvi liukuu läpi, kontrolloidaan sisäpuolen käsi, ettei se pääse lantio alle. Kun ollaan kunnolla ohi lantiota kontrolloinut käsi sukeltaa underhookiksi.

2. Suoraan. Kaveri kääntää lantion niin, että polvea ei saa ristiin. Otetaan jalka olkapäälle ja painetaan polvi suoraan reiden yli. Ohituspuolen käsi menee niskan taakse ja toinen jalka heitetään takakautta ohi ja sitten käännytään takaisin sivusidontaan.

Painit:

Jocke (S): Olin guardissa jonkin aikaa ja sitten pääsin halfguardiin ja jocke sai locldownin, menin saman tien alas ja puristin jalat yhteen ja siitä ohi. Olin sivusidonnassa ja yritin hakea jalkalukkoa, mutta Jocke tuntee minut liian hyvin ja ei siitä mitään tullut. Menin reverse sivusidonnan kautta mounttiin ja Jocke sai swiipattua, mutta sain swiipattua takaisin. sitten pyörittiin vielä, josta en niin muista yksityiskohtia.

Vanhempi (V?) Jäkittäjä. Lähdettiin niin, että olin guardissa. Kaveri piti puuskuttaen tiukkaa suljettua guardia ja piti postureni aika tehokkaasti alhaalla. Yritin Lucion könyämis guardin avausta, joka ei onnistunut. Sitten odottelin, hetken ja kaveri avasi guardiaan ja ponkaisin ylös ja sain polven väliin ja siitä ohi sivusidontaan. Polvi vatsalle ja siitä alkulämmittelyn vasta puolen käsilukko. Sain kaveri sai omasta kädestään kiinni ja en viitsinyt lähteä riuhtomaan ja päätin houkutella triangeliin päälle. Kaveri puolusti hienosti nostamalla päätä ylös, joten vedin guardiin ja sitten aika loppu.

Jesse (P2): Yritin päästä Jessen guardista ohi, mutte ei ole helppoa. :D Jesse veti taas "Jesse' s Funky JiuJitsu Moves" ja olin ihan pihalla missä se menee ja kerran marssin suoraan triangeliin. Jossain vaiheessa sain Lucio-half guardin ja lähdin sweeppaamaan ja Jesse antoi nätisti kääntyä ilman rimpuilua. Sitten taas tyhmänä halasin jalkaa vähän aikaa ihmetellessäni sweepin onnistumista ja lähdin hakemaan ohitusta. Kello soi.

Jossain välissä taas kylkeä vihlasi vähän, joten päätin jättää painit kolmeen erään. Mikä oli ihan järkevää, koska tässä taas kirjoitellaan jääpussi kyljellä. Nyt pitää antaa loppu viikko levätä, sitten perjantaina vetämään tunti nro 4, sunnuntaina joogaa. alku viikosta joogaa ja aikaisintaan torstaina BJJ:tä. (Voi olla, että pitää käydä ennen sitä ihan vähän tekemässä jotain... silleen pikkasen... :D)

Ei kommentteja: