keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Kirurgin "tuomio"

Tänään kävin näyttämässä muniani kirurgille... :D Tai jos tarkkoja ollaan niin sitä karvasta aluetta siinä yläpuolella. 20 vuotta sitten nivusiin tyrän takia levitetty kanaverkko on kuulemma pettänyt vähän kulmastaan, mutta ei kuulemma haittaa menoa. Painimaan vaan jos jomotukselta viitsii. Voi kuroutua umpeen itsestään ajan kanssa tai sitten pettää kunnolla joku päivä. Pääasia oli kuitenkin, että ei tarvitse varoa millään lailla. 

Jos alkaa liikaa häiritsemään tai repeää lisää, niin sitten tähystysleikkaukseen, jonka jälkeen saa painia kuulemma vaikka seuraavana päivänä... :O :D Ajat on muuttuneet. 20 vuotta sitten ei saanut edes maitotölkkiä nostaa kahteen viikkoon ja 6 viikkoa meni ennenkuin sai tehdä mitään extremempää kuin hesarin lukeminen. 

Ainiin... eilen rusahti kylki toiselta puolelta. On tää kyllä sellasta Don Quichotte meininkiä... Kuten Sampo tokaisi Facebookissa. Keski-ikä on perseestä. Jos ei urheile, niin sairastuu ja jos urheilee niin on loukkaantunut koko ajan. No ei se mitään. Älyttömän hienoa tämä silti on ja pakko myöntää, että on henkisesti tyydyttävää olla toimistolla kyljet hellänä ja silmä mustana siitä, että smashattiin kun teki käsilukkoa, kun katsoo ympärillä lyllertäviä itseään nuorempia IT-päärynöitä.

Noniin... nyt lähden Seinäjoelle töihin... huoh.

Ei kommentteja: