torstai 5. maaliskuuta 2009

#168 BJJ - Timo

Guardin avaus ja cross knee ohitus ja sen puolustaminen.

Syötä sisäkädellä helma ja/tai vyö jalkojen välistä reiden kiertävälle kädelle. Vedä hieman syliin ja ota sisäkädellä polvitaipeen kohdata kuppiotteella kiinni. Sweeppaa yli.

Jos torjuu sweepin pukkaa polvella hanuriin ja mene itse polvilleen ja siitä doubleleg-takedown...

...tai ota selkä.

Painit pystystä:

En muista nimeä (s2) lähdin vetämään taas halfguardiin, mutta vähän liian kaukaa ja en saanut jalkaa kiinni. Pääsi sivusidontaan. Sitten loppu erän meninkin karkuun, kun en saanut pelistä kiinni.

Tommi (s): Vedin halguardiin ja sweeppasin ja pääsin sivusidontaan. Tommi siinä matkanvarrella sivusidontaan haki ezekieliä ja piti sitä kiinni, kun olin sivusidonnassa. Ei ollut kunnolla kiinni, joten odottelin, että kyllästyy. Tommi lähti vaihtamaan asentoa ja sai minut takaisin halfguardiinsa ja löysän giljotiinin. Ohitin halfguardin ja lähdin yrittämään VanFluke kuristusta, mutta Tommi dinosaurus sweeppasi minut yli ja jäin alla sivusidotaan. Tommi siirtyi mounttiin, mutta otin samantien taas halfguardin ja sweeppasin itseni päälle ja siitä sivusidontaan. Mounttiin - hain hetken ezekieliä alamountista, mutta sitten siirryin elämounttiin. Käännyin S-mounttiin ja uhkasin kauluskuristuksella, mutta siirryin käsilukkoon. Tommi oli nopea ja purki sen ja lähti kääntymään päälle. Nappasin triangelin, jota en aivan saanut kiristetyksi, joten siirryin takaisin käsilukkoon ja Tommi taputti. :)

Lepäsin puolierää ja sitten jatkettiin vielä hetki Tommin kanssa. Aloitettiin, niin että Tommi oli minun guardissa. En saanut posturea pidettyä alhaalla ja Tommi pääsi pystyyn, yritin käsilukkoa matkanvarrella. Ei onnistunut ja jatkoin siitä hessu-hopoon, josta mounttiin. Yritin vielä käsilukkoa, mutta aika loppui.

Ei kommentteja: