maanantai 30. maaliskuuta 2009

#178 BJJ - Lucio Linhares

Käytiin läpi kaksi sweeppiä Spider HalfGuardista ja sitten painittiin.

(S2) Olin sangen yllättynyt, Painittiin kaksi erää ensin Spider Halfguardista alta, hain vähän aikaa sweeppia spider halfguardista ja sitten kaveri nousi ylös. Sweepasin heti tripsod sweepillä. Menin päälle. Otin matalan asennon ja otin vastakkaisesta jalasta jalkapöydästä kiinni ja ohitin. Sitten jatkettiin normaalia halfguardista päältä. Nappasin samantien reverse asennosta Kimura otteen ja siitä irrotin jalan jo odotin oikeaa hetkeä ja lopetin kimuralla. Menin alle, hain Lucio halfguardin ja sweeppasin päälle ja sivusidontaan. Lopun erää hain amerikanaa kauluskuristusta ja kimuraa. Jännää painia, kun kerrankin sai täysin tehdä omaa peliä.

Toinen (S2). Lähdin alta halfguardista ja sain sweepin ja sivusidontaa. Pidin hetken, kaveri sai sweepattua, mutta sain halfguardiin. Sweeppasin taas. :) ja pääsin päälle halfguardiin. Sitten tein mokan ja menetin underhookin ja kaveri sai selän. Hetken puolustuksen jälkeen taputin kuristukseen.

(V) Iso kaveri. Lähdin halfguardista päältä ja ohitin. Kaveri puristi ja piti hulluna puvusta kiinni ja rimpuili, joten pidin vain sivusidontaa ja hain paikkoja lopetukselle. sitten kyynerpää osui minua nenään ja nokka alkoi vuotamaan.

(S) Normaalia halfguardista alta. Sain sweepattua ja loppuerän olin halfguardissa päällä.

Oli kivaa ja hyvä JiuJitsu päivä. Kerrankin oli sellainen olo, että kulkee. :)

Ei kommentteja: