tiistai 16. kesäkuuta 2009

#197 BJJ - Jesse

Oli vähän vähynyt ja ehkä flunssainen olo, mutta päätin lähteä treeneihin, koska kesätauko alkaa torstaina (en kyllä aio pitää taukoa kuin 2 viikkoa heinäkuussa, kun olemme reissussa).

Lämmiteltiin pomppimalla 50 kaikkea mahdollista ja sitten tehtiin kaksi Sambo-alasvientiä, joista ensimmäinen vaati tarkan ajoituksen ja toinen oli aika perus "kamppaus".

Sitten tehtiin helikopterisweeppiä. Kaveri lähtee avaanmaan pysystä guardia ja napataan hipoista kiinni. Peruutetaan hartioilla sen verran, että saadaan jalat lantiolle. Sitten nostetaan käden pään yli, jotta kaverin paino siirtyy päälle ja jalat koukussa lähdetään sweeppaamaan kaveria pään yli. Kun ollaan saatu kvari ilmaan, niin kädet työnnetään alas lantion lähelle je sitten mennään sweepin mukana mounttiin.

Sitten käytiin pari variaatiota. Pysystä delariva-hookilla ja sama jos kaveri peruuttaa ja laittaa taaemman polven maahan.

Sparrit:

Jocke (s): Lähdin yrittämään päivän sweeppiä, mutta Jocke ohitti saman tien, kun avasin guardin. Sitten makasinkin alla saamatta mitään aikaiseksi..... Lopussa sain sweepattua halfguardin päälle...

Mikael (s): Puolustin vain itseäni sivusidonnassa ja halfguardissa.

Sami (s3): Sami annihiloi minut... :) Kaikki meni pieleen.

Tänään oli jiujitsu niin hukassa, kuin olla ja voi... puuh.. noh. Torstaina uudelleen.

Ei kommentteja: