tiistai 8. syyskuuta 2009

#221 BJJ - Timo

Käytiin läpi sanoja asioita, kun eilisen tunnilla ja sitten sparrattiin.

Ensin tehtävä sparrina guardin ohitusta.

Panu (S3): Pidin guardia ja sitten stiplasin sweepin, jolloin Panu tuli nätisti ohi. Vaihdettiin puolta ja Panu tylytti minua huolella. Kuristuin Ezekieliin kerran ja sweeppauduin hip-bumpilla - tasapaino tänään ihan hukassa* ja Panu hienosti käytti sitä hyväksi + kuvittelin, että se ei saa siitä kulmasta Ezekieliä. Olin väärässä - taas oppi että puolustetaan ensin niitä kuristuksia ja sitten vasta ohitetaan... :)

Sami (S3): Normaalisparria, mutta aloitettiin guardista - menin alle. Pidin jonkin aikaa suljettua guardia, sitten avasin, kun yritin sweepata. Sami puolusti ja nousi ylös. Yritin lähteä hakemaan sit up guardia, mutta olin liian hidas ja Sami juoksi sivusidontaan. Loppuerän sitten puolustinkin sitten sivusidonnassa ja mountissa kuristuksia ja käsilukkoja... onneksi lopulta soi kello.

Jesse (P4): Lähdin alta ja Jesse pääsi nousemaan ylös, yritin omoplataa, joka ei onnistunut ja loppuajan puolustinkin sitten sivusidonnasta hyökkäyksiä ja jäin lopulta bow and arrow kuristukseen...

Ei mennyt painit kovin vahvasti, mutta tulipahan taas harjoiteltua "survival in a position"-juttuja.

*itsepetosta. ;) oikeasti Panu vain horjutti minua hyvin... puuttuvat BJJ-taidot voi aina korvata itsepetoksella :D (ikävä kyllä, BJJ:ssä sparrissa palajastuu kaikki...hehe)

2 kommenttia:

Panu kirjoitti...

"oppi että puolustetaan ensin niitä kuristuksia ja sitten vasta ohitetaan"

Mäki opin tän jutun sen jälkeen kun Sami sillon kuristi tajun pois. Ajattelin kanssa ettei se siitä positiosta voi sitä kuristusta saada. :)

Kristian kirjoitti...

Heh.... joo miniäkin ajattelin, että ei se sitä tuosta kulmasta saa ja leukakin on välissä, mutta sitten se vain kiristyi ja kiristyi ja kiristyi...taptap ;)