keskiviikko 30. syyskuuta 2009

#230 BJJ - Lucion Leiri - Day 3

Kerrattiin maanantain 50/50 guardijutut ja lisättiin uusi pakeneminen ja sweeppi.

Pakenemisessa käännyttin ulkokyljelle ja tehtiin yksinkertaisesti tekninen ylösnousu ja sitten purettiin käsillä guardia (jos pystyttiin, mutta ainakin tuli 2 pistettä)

Sweepissä vaihedttin grippi toiseen käteen, avattiin 50/50 guardi laitettiin kaverin takana oleva jalka hookiksi taaempaan jalkaan taka kautta. Otettiin vapaalla kädellä takakautta taaemman jalan puntista kiinni. Tuotiin toinenkin hookki taaksi ja sitten vasta tuotiin toinen käsi toisen jalan puntille. Otettiin selkä.

Tehtävä drillausta ja punnertelua.

Sparria suljetusta guardista. Yritin hakea mahdollisimman puhtaalla tekniikalla aluksi sweeppejä suljetusta guardista ja onnistuinkin omoplatassa - kaveri tekikupekeikan odotetusti ja olin menossa sivusidontaan, mutta ajoimme kolarin naapuriparin kanssa. Siirryttiin lähdettiin uudestaan suljetusta guardista. Yritin taas hetken sweeppejä (alkuhorjutusta pitää treenanta... ja paljon). Sitten avasin guardin, kun kaveri piti hyvin posturea ja guardin avautuminen oli vain ajan kysymys. Otin spiderguardin ja yritin hakea sweeppiä spiderhalguardista tiistain tunnin mukaan. En saanut jalkaa halfguardiin ja kaveri pääsi ohittamaan.... taas tuli pari syliin. Vaikka minulla olikin vielä toinen spiderguard kiinni, päätimme jatkaa niin että kaveri on päällä sivusidonnassa. En muista miten mutta sain muistaakseni vielä sweepattu itseni päälle.

Parin vaihto. Yritin taas hetken sweeppejä suljetusta, mutta sitten siirryin avoimeen. Lähdin hakemaan kaverin jalkaa, jotta olisin saanut päivän 50/50 guardin, mutta meni aivan pahmat sekaisin ja kaveri käveli ohi... :) Yritin hakea takakautta darcea, mutta lähdin liian laiskasti. Olin alla hyvässä sivusidonnassa pitkään ja rakentilin omaa postureani tilaa odotellessa. Kaveri osasi käyttää painetta sen verran hyvin, että en halunnut edes lähteä rakentaan itse tilaa. Kunhan liikuin hiljalleen, jotta kaverin olisi korjailtava asentoaan = tilaa. Sitten kaveri nosti polven rinnalle, josta hain saman sweepin kuin eilenkin. Taas mentiin vähän turhalla voimalla (pitää ajan kanssa tutkia, missä menee "leveraget" pieleen). Pääsin kuitenkin päälle sivusidontaan, jossa rakentelin rättikuristusta jonkin aikaa, kunnes juuri ennen kelloa vein painoa liikaa yli ja jouduin dinosaurussweepatuksi...

Ei kommentteja: