perjantai 18. syyskuuta 2009

#T40 Junnutreenit - Kristian

Hipkossa Vuosaaren junnuryhmä jaettiin kahtia - alle 3-natsaiset ja 3 vatsaa tai yli. Junnuja alkoi olla harjoituksissa jo niin paljon, että tahdoimme tarjota jatkavien ryhmän, jotta voimme keskittyä tarkemmin yksityiskohtiin pidempään harrastaneiden kanssa. Hannu jatkaa alkavien ryhmän kanssa keskiviikkoisin ja minä vedän jatkavien ryhmän perjantaitunnit. Jesse vetää jatkavien maanantaitunnin. Tämän lisäksi Hipkon kontulan salilla on tiistaisin ja torstaisin junnutunnit, joten nyt junnuilla on mahdollista treenata BJJ:tä viitenä päivänä viikossa. Aikuisillehan on pitkälle toistakymmentä BJJ-treenimahdollisuutta. Ei voi kuin hymyillä - hyvät on puitteet... :)

Vedin junnuille treenit butterfly-guardin ohituksesta. Aluksi lämmiteltiin kuntopiirimaisesti ja sitten jatkettiin lämmittelyä tekemällä perus butterfly-guard sweeppiä ja mountista vapaavalintainen lopetus.

Tekniikkana butterfly-guardin ohitus, kun kaverilla on underhook ja sitten toinen versio, kun kaveri on aloittanut jo sweeppaamaan, eli ollaan myöhässä.

Lopuksi tehtäväsparria butterfly-guardista ja sitten normaalisparria muutama erä.

Ei kommentteja: