torstai 22. lokakuuta 2009

#239 BJJ - Marko

Lämmiteltiin juoksemalla käsiä heilutellen ympyrää, jonka jälkeen jatkettiin lämmittelyä pakenemalla sivusidonnasta, mountista ja kun kaveri on selässä.

Tekniikkana oli omaa gameplaniä, eli vuorotelleen edettiin omaa gameplania lopetukseen, niin että kaveri antoi progressiivisesti vastusta. Harri antoi hyviä vinkkejä paineenkäytöstä, kun jäi turhaa tilaa alla olevalle transitioissa. Pitää keskittyä tuohon hommaan tarkemmin.

Lopuksi drillattiin pystystä omaa alasvientiä ja kokeilin vuorotellen avoimeen guardiin vetämistä, joka ei oikein kunnolla pelannut ja halfguardiin vetoa, joka on "ykkösnyrkkini".

Treenit loppui, mutta päätimme sparrata vielä Harrin* kanssa 5 minuuttia. Lähdin alta guardista. Harrilla oli hyvä posture jota en saanut kunnolla rikottua. Nousi ylös ja avasi guardin. Vedin halfguardiin ja Harri antoi oikeuden olkapäätä. Siirsin lantiota alle, jotta sain houkuteltua mountiin niin että olkapään antama paine päästä irtoaa, mutta pidän vielä halfguardin nilkasta ja saan nopeasti vedettyä syvään halfguardiin (Kiitos Lucio, tästä vinkistä). Pääsin sweeppaamaan takakautta ja olin guardissa päällä. Avasin ja lähdin ohittamaan toreandolla, joka menikin sitten pieleen ja Harri kuittasi minut takaisin alle. Loppu erä menikin sitten väistellessä Pers-kuristusta (tm) ja taputellessa pari kertaa... :)

*Sparrata Harrin kanssa=Harri vie ja minä vikisen. :D  

2 kommenttia:

bantza kirjoitti...

Et oo selvästi heilutellu taikakuulaa vielä tarpeeksi, kun ei voi paeta positioista raa'alla voimalla. ;)

Kristian kirjoitti...

I am working on it... :D