tiistai 3. marraskuuta 2009

#243 BJJ - Jesse

Lämmiteltiin tekemällä erilaisia haarahyppyjä ja sitten vedettiin avoimeen guardiin ja siitä tripod sweeppi.

Päivän tekniikkoina tehtiin vastatekniikat tripod-sweeppiin riippuen siitä missä kohtaa kaverin jalka on lantiolla. Oli kaikenkaikkiaan aika levoton olo ja drillaaminen lähti vähän käsistä.

Ensimmäisessä putsattiin kyynärpäällä jalka lantiolta ja ohitettiin cross-passillä.

Toisessa koukkaavaa jalkaa kontrolloiva käsi sukelsi lantiolla olevan jalan alle ja sitten työnnettiin lantio eteen jolloin kaveri jalka saatiin työnnettyä sivuun. Edetään joko polvi vatsalla positioon tai suoraan käsilukkoon.

Paineissa lähdettiin avoimesta guardista ja tänään menikin jo vähän paremmin Jarin kanssa. Positiot vaihteli ja pääsin karkuun pahoista paikoista - annoin tyhmästi selän, mutta sain vedettyä guardiin, jonka jälkitilanteesta suoritin teknisen tyrmäyksen "up-kick:llä", kun Jari piti jalasta kiinni ja työnsin vastaan - grippi irtosi ja kantapää humahti suoraan leukaperiin. Iso mies huojui kuin haapa tuulessa ja pyllähti istumaan. (Anteeksi vielä kerran. Nolottaa,  vaikka vahinko olikin)

Toisessa erässä olin jo aika puhki, mutta pitelin jonkin aikaa sivusidontaa ja hain kimuraa, jota en viitsinyt lähteä repimään väkisin. Lähdin vaihtamaan käsilukkoon, mutta tein sen turhan löysästi ja kaveri kuittasi vetämällä guardiin.  Aloin säätämään jotain ihan omia juttujani (huoh) ja uin suoraan triangeliin, mutta onneksi oli juuri viime viikolla treenattu pakenemisia, joten pakenemine onnistui mallikkaasti - töitä joutui kyllä tekemään, mutta se oli minulle ihan oikein. Mitäs tötöilin. :)

Kivaa oli taas.

Ei kommentteja: