maanantai 9. marraskuuta 2009

#246 BJJ - Jesse

Drillattiin kuristuksia selästä ja sparratiin, jossa lähdettiin alta mountista. Jessen kanssa hauskaa pyörimistä ja "saved by the bell". Seuraavaksi lähdin taas alta mountista. Sain puolustää käsilukkoa aika pitkään, mutta sitten pääsin päälle halfguardiin, josta hain kimuraa. Turasin ja olin taas alla. Sitten aika loppui.

Viimeisessä erässä olin alla pitämässä guardia. Tavoite oli päästä voimia käyttämättä päälle ja pitkän kyttäämisen jälkeen pääsinkin sivusidontaan. Pidin Braulion "invisible jiu jitsu" sarjasta katsomilla vinkeillä sivusidontaa ihan onnistuneesti, kunnes lähdin tyhmänä siirtymään northsouthiin ja en konrolloinut ulkopuolen kyynerpäätä kunnolla. Kaveri pääsi kuittaamaan ja olin taas alla - aika loppui.

Sinäänsä tavoitteet täyttyi, eli huonoista paikoista pääsin päälle, mutta top-gamen kontrollin pito on turhan heikkoa ja siihen pitää alkaa keskittymään tammikuussa. Siihen saakka vielä noita reversaleja.

Nyt on lähiviikkoina tullut treeniä aika paljon. BJJ:n lisäksi Astangajoogaa pari kertaa viikossa ja kaksi kahvakuula sessiota viikossa. Polvet ovat selvästi ylirasittuneet. Mitään naksahduksia ei ole tullut, mutta ne ovat vain arat. Pitää ottaa kevyempi viikko tähän väliin.

Ei kommentteja: