torstai 26. marraskuuta 2009

Marko Nymanin ja Greger Forsellin eeppinen taistelu Finnish Openissa.

Olipas hienoa katseltavaa... Markon Guardi alkaa olla aika jäätävä. Oli kyllä yksi tiukimpia matseja mitä olen nähnyt. Tällä kertaa Porvoon Alliancen Greger vei ottelun yhdellä edulla 2-1, mutta Markon peli on kyllä kehittynyt todella hyväksi - sweepit ja hyökkäykset lähtevät guardista todella mallikkaasti. Tuosta suorituksesta voi olla ylpeä.

5 kommenttia:

Marko kirjoitti...

Hitto kun olisin hakenut sen kulman rinkeliin oikealle puolelle. Oon opettanut settiä kymmeniä kertoja, mutta matsissa se tuli niin yllättäen, että menin hämilleni... En olisi ikuna uskonut saavani Gregua noin lähelle rinkeliä.
Nyt vapari karkeloiden jälkeen alankin hieromaan taas omaa bjj peliä noita tammikuun em-kisoja varten...
Tarkotus olis päivittää tästä nykyisestä viellä askel eteenpäin.
Samoin painon aion vetää tällä kertaa hyvissä ajoin jonnekin 71 alkuiseen niin ei tarvii ihan niin kuivana lähteä painimaan.

Vesa kirjoitti...

Ihan hyvä matsi oli Marko ja roletta pyöri näyttävästi. Gregu on kuulemma itse sanonut, että ehkä voitto olisi loppujen lopuksi kuulunut sinulle. Joka tapauksessa tiukka vääntö.

Marko kirjoitti...

...ja jos lehmällä olis pyörät se olis maitoauto.

Eli ens kerralla sen verran paremmin, että ei tarvii selitellä :)

Niin ja jos Ankka mitenkään jossain vaiheessa kerkiää, niin laittaisitko siitä meidän video versiosta sen lopun näkyville. Näkisi mitä siinä loppujen lopuksi tapahtui. Omat mielikuvat on aiheesta vähintäänkin hatarat...

Kristian kirjoitti...

Mistä videosta Marko puhut... Löysin tuon videon vain youtubesta. Ei minulla ole mitään videoita FO:sta.

Marko kirjoitti...

Ok. Sit viideo on viel Timolla...