tiistai 1. joulukuuta 2009

#253 BJJ - Timo



Tänään oli mainiot treenit - treenaamassa oli myös Jesse "Hermes Franca" Malmberg (video). Tekniikoina drillattiin guardista suora käsilukko, omoplata triangeli sarjaa ja siitä triangelin puolustus smashpass ja sivusidontaan. Sivusidonnasta guardiin veto ja sama uudestaan.

Toisena sarjana aloitettiin samalla lailla, mutta smashpass menee "pieleen" ja pyöräytetään kaveri takaperin kuperkeikkaa yli ja otetaan selkä. Kuperkeikalla kaveri syliin ja siitä "Boy* and Arrow" kuristus.

Loppusparrit:

Lähdin päältä halfguardista. Sami sai hyvin sweepattua, mutta sain vedettyä oman halfguardin. Kaivaiduin syvään halfguardiin ja sitten könyttiin jonkin aikaa Sami meinasi karata sivusidontaan, kun unohdin Lucion-deep halfguard sweeppi ykkösessä astua jalan päälle ennen hookin laittamista - muistaapa taas ensikerralla. Lopulta sain oldschool sweepin, kun Sami pyrki brabo-kuristukseen ja pääsin päälle ja 10cm vaille sivusidontaan.. :) (aika loppui)

Lähdin Jessen guardista ja pääsin nousemaan ylös. Lähdin hakemaan Braulion guardinavaus videosta opittua delarivaan houkuttelu ohitusta. Eli työnsin polven sisään kaverin reittä vasten ja houkuttelin delarivaa. Kun kaveri lähtee kaivamaan koukkua sisään otetaan ristiin kädellä lantiolla olevasta jalasta kiinni, nostetaan sitä ylös työntämällä samalla lantiolla eteen. vedetään jalka ristiin oman reiden päälle samalla kun pudottaudutaan korkeaa polviasentoon, kaverin jalka vedetään puntista tiukasti oman reiden yli, jolloin neutralisoidaan kaverin lantion liike. Tästä kaveri yleensä kääntyy kilppariin, kuten Jessekin teki ja sitten yritin hakea hookkeja vähän aikaa, kunnes jesse kuittasi ja sainkin taas loppuerän mennä karkuun.

Vedettiin vielä muutama erä tehtävä sparria sivusidonnasta, niin että olin alla ja piti paeta.

*tiedän että se on oikeasti bow, mutta ei enää, nyt se on boy.

1 kommentti:

Peter kirjoitti...

LOL APUA