keskiviikko 13. tammikuuta 2010

#265 GJJ - Sonny, Royce Gracie Brazilian Jiu Jitsu Boston

Tänään 9 tunnin "Death by Powerpoint"-session jälkeen suuntasin taksin kohti Bostonin Royce Gracie BJJ:n alajaostoa, jossa viikkotreenejä veti Sonny. Paikka oli kuntosalin aerobicsali, johon levitimme matot porukalla, ennen treenin alkua. Paikalla meitä oli yhteensä kahdeksan.

Olisin voinut tietenkin mennä jollekkin isolle salille, esim paikalliselle Gracie Barran salille, mutta Sonny oli ainoa, joka vastasi ystävällisesti maileihin vaikutti mukavalta kaverilta - joka paikan päällä varmistui oikeaksi aavistukseksi ja näillä reissuilla ei ole niinkään tarkoitus oppia suuria BJJ salaisuuksia, vaan hakea ennemminkin hyviä muistoja ja tutustua uusiin kavereihin. Kotona voi sitten hinkata hampaat irvessä tekniikkaa.

Lämmittelyjä ei paljoa tehty ja kaveri tokaisikin, että hän syö mieluummin hampurialaisia ja makaa vastustajan päällä.:)

Tekniikkana tehtiin aika perusjuttuja guardista. Suoraa käsilukkoa, otettiin selkää ja amerikanaa sivulta. Lopuksi sparrattiin. Itse olin aikamoisessa jetlagissa, kun kello oli Suomessa noin 3 yöllä, mutta painit meni vallan mainiosti ja opin mainion vastaliikkeen, kun kaveri on tulossa ohi cross-passillä ja pitää polven kohdalta jalkaasi maassa, niin työnnetään ulkopuolen kädellä kaverin kättä jalan mukana ja pyörähdetään northsouthin kautta, jolloin kaveri sweeppautuu yli.

Oli jännä painia, kun näillä oli tapana ohittaa alhaalta - vaikutti tosin aika uudelta jutulta heille, että minä nousin aina ylös ja ohitin ylhäältä. :) PItäisi suomessakin harrastaa oppilasrotaatiota, niin tulisi vaihtelua vastustajien tyyleihin.

Mukavaa ja rentoa painia ja kivaa porukka.

Ei kommentteja: