maanantai 25. tammikuuta 2010

#270 BJJ - Jesse

Omissa treeneissä oli samat tekniikat, jotka olin juuri vetänyt junnuille. Tulivat hyvänä kertauksena vaikka tuo niskan yli pyöriminen ei ole "se minun juttu". Onneksi tekniikat voi vetää köpöversioinakin ja niinhän me Jocken kanssa vedeltiin. Oi tosi hauskaa väkertää taas pitkästä aikaa Jocken kanssa, kun ollaan menty viikko tulokulla ristiin aina treeneissä.

Paineissa aloitettiin crossguardista ja tuli taas huomattua, että se ei ole minun juttu. Yritin tosissani sweepata jokaista, jonka lopputuksena ja oli se että kaveri käveli ohi guardista. En voi ymmärtää miten Marko on saanut kehitettyä tuosta niin murhaavan guardin. Tästä olikin sitten hyvä palata omaan gameplaniin, jonka jälkeen homma sujuikin jo huomattavasti paremmin.

Kakkoserässä jäi harmittamaan, kun pää nollasi ja jäin miettimään miten single leg guardista sweepattiin, kun kaveri ei anna syöttää kättä jalan välistä. En muistanut sain tosissani puolustaa cross passia. Eli olisi pitänyt lähteä pyörätämään takakautta ja sweepata sieltä - ensi kerralla muistan (toivottavasti) :).

Minulle ei vaan millään sovi nuo aikarajat, kun "waiting for the moment - like a snake"- periaatteella on päässyt vähitellen vasta "vauhtiin", kun se hemmetin kello alkaa piipittämään. Sitten kun yritän pitää kiirettä, niin alkaa bensa loppumaan... ce la vie :D

Ei kommentteja: