maanantai 15. helmikuuta 2010

#274 BJJ - Jesse

Jesse veti deep halfguerd tunnin ja päätin jäädä tunnille. Otin tosi varovaisesti ja tein vain toiselle puolelle. Kylki muistutteli välillä, mutta kesti ihan hyvin tekniikoiden harjoittelun.

Lopussa vedettiin tehtävä sparria rivistä, niin että voittaja jää riviin ja häviäjä menee takaisin jonoon. Menin mukaan ja pyysin, että saan tehdä aina päältä. Hain aktiivisesti darce-kuristusta ja heti jos balanssi lähti, niin annon mennä, jotta kylki ei hermostuisi. Hyvin kesti. :) Darcea oli vaikea saada... kerran onnistu. Lisää treeniä.

Loppuvapaapainit jätin suosiolla väliin ja otin Jessen kanssa guardin ohituksia. Kylki kesti, mutta menee kyllä pitkään, ennen kun sillä painitaan "oikeasti". Pääasia, että pääsee kuitenkin jo treenailemaan, kunhan ottaa rauhallisesti. :D

PS. Kaikki treeneissä käyneet. Katsokaapa alla oleva Jeff Gloverin deep half guard video, niin näettä tämän päivän tekniikat "tositoimissa". Glover käyttää lisänä vielä jalkojen hookkeja jotka tehostavat sweeppejä syvästä half guardista.

3 kommenttia:

Peter kirjoitti...

Hieno mies tuo Jeff Glover. Uskomaton tekniikka, eikä ilmeisesti ota itseään liian tosissaan:

http://www.youtube.com/watch?v=4B0W8KNkaU4

Peter kirjoitti...

Linkki tyritty. Uusi yritys:

kliks

Kristian kirjoitti...

Joo, mulla on tuo DVD. Lucion deep halfguard DVD on mielestäni teknisesti parempi (itseasiassa paras mitä olen nähnyt), mutta tuo Gloverin DVD on täydentää sitä todella hyvin.

Gloverilla on youtubessa myös hyvä roadmovie sarja missä hän kiertää ympäri amerikan BJJ saleja:
http://www.youtube.com/user/Budovideosdotcom#p/c/6CB6406FAEEE2C38