lauantai 10. huhtikuuta 2010

Hipkon BJJ junnut ja naiset hakivat 17 mitallia viikonlopun kisoista.

Tänään oli Riihimäellä Nuortan SM kilpailut ja Heracles Junnu Open, jonne Hipko saapui mahtavalla 14 juniorin tiimillä ja palasi kotiin 12 mitalin kanssa. Junnujen menestyksen lisäksi Hipkon naisten viisi henkinen joukkue voittivat BJJ Joukkue SM:ssä Kultaa. Onneksi olkoon!

Nuoret kisaajat olivat jännittyneitä ja minä vielä jännittyneempi.  Hipkon junnutreenit, kun eivät ole kovin "kisapainotteiset" ja perussääntönä harjoituksissa on ollut, että pidetään hauskaa keskitytään tekniikkaan, voiman ja nopeuden sijasta ja ei rikota itseään eikä kavereita. Tämä näkyi nuorten kamppailijoiden rauhallisissa lopetuksissa otteissa, mutta tekniikalla ja tahdolla haettiin mahtitulos - 11 mitallia, joista 4 kultaista (Kultamitalistit: Tatu "juji gatame" Lakka, Oliver Salo, Robert Halttunen ja Henri Laamanen.)


Tässä Päivin sanoin raportti naisten joukkuekisoista:


"Kaikki otti rauhallisesti ja itsevarmasti.Voitettiin isosti JOUKKUEENA, ollaan treenattu paljon yhdessä ja valmistauduttu yhdessä. Parasta voittaa joukkueena ja silloin kun kaikilla on sama tavoite ja into otella!! Olen niin ylpeä kaikista kun lähtivät ennakkoluulottomasti kilpailemaan"

Heracleen porukka oli taas järjestänyt hyvät puitteet ja järjestelyt toimivat mainiosti. Iso kiitos kisojen järjestäjille.

Ensi viikolla treeneissä mutustellaan, mikä toimi ja mikä meni pieleen. Ensi vuonna uudestaan!



Kuvia tapahtumasta löytyy Hipkon sivuilta kuvagalleriasta. 

2 kommenttia:

Marko kirjoitti...

Loistavaa! Hyvin ootte Jessen kanssa selvästi opettanu! :)

Kristian kirjoitti...

Joo, Jesse opettaa ja päättää ohjelmasta ja minä vaan opetan mitä se sanoo. :)