torstai 24. kesäkuuta 2010

#T88, T89 ja 329 BJJ - Kristian

Tuurasin Timoa ja Markoa ja vedin aikuisten jatkavien ja alkavien treenit. Juhannus lievästi rajoitti treenaajien määrää, joten olin kahdestaan "oppilaan" kanssa jatkavien treeneissä. Vedin kuitenkin suunnittelemani ohjelman ja drillattiin henkilökohtaista "kuukauden positiotani" - sivusidontaa, jossa kävimme läpi neljä peruspakenemista ja niinden yksityiskohtia:

1. Kaverilla perussivusidonta - toinen käsi vastapuolen kainalon alta ja toinen käsi pään takaa + olkapää smash. -> Bridge escape, käsi hauikselle straigh arm ja polven käyttö

2. Toinen käsi nostettettu vastapuolella pään yli olkapään viereen ja ojentajasta ote ja toinen sisäpuolella käsi maassa lantion vieressä. -> Cable grip käden yli, tehdään tilaa kääntymällä kohti. Pyöräytetään ulkokäsi kaverin pään ympäri vastapuolen kainalon alta (ohjentaja ote) ja käännytään lisää kohti, napataan kädellä jalan ympäri single leg ote ja viedään kaveri alas.

3. Toinen käsi nostettettu vastapuolella pään yli olkapään viereen ja ojentajasta ote ja toinen käsi vastapuolen kainalon alta -> Ote olkapään takaa ja työntö, nousu kyynerpään varaan ja straightarmia ja nousu istumaan. Jatketaan työntämistä kunnes kaveri selällään.


4. Toinen sisäpuolella käsi maassa lantion vieressä ja a toinen käsi pään takaa + olkapää smash. -> Muilutetaan sisäpuolen käsi oman rinnan päälle ja siitä "running escapen ala Saulo" kautta polville.

Lopuksi sparrattiin reilun 10 minuuttia.


Alkavien treeneissä jatkettiin sivusidontateemalla, mutta nyt siirryttiin päälle ja tutkittiin hyökkäyksiä positiosta yksi ja kaksi. Kyynerpään avulla kaverin hallintaa ja pakenemisen nollaamista ja siitä hyökkäyksinä siirtyminen northsouthiin kyynerpään tiukalla hallinnalla ja siitä kimura tai käsilukko ja toisena hyökkäyksenä sisäpuolen käteen käsilukko.

Ei kommentteja: