sunnuntai 15. elokuuta 2010

BJJ Sunnuntaiklubi...

Alan käymään sunnuntaisin klo 1400-1515, ennen Hipkon Metsälän astangajoogatuntia läpi Gracie Combatives ohjelmaa, jonka DVD setin tilasin jokin aika sitten lähinnä kiinnostuksesta BJJ juurista. Katselin ohjelman ja totesin, että olisi mielenkiintoista käydä läpi ohjelma hyvän porukan kanssa - kyseessä on todella hyvä setti hyvillä yksityiskohdilla. 


Kyseessä on siis 36 perustekniikkaa itsepuolustusnäkökulmasta. Kyse ei siis ole mistään Hipkon vakitunnista, vaan enemmän BJJ sunnuntaiklubi meiningillä, missä yhdessä käydään läpi tekniikat ja drillaillaan ja sparraillaan tekniikat seuraavan vuoden aikana läpi. Ohjelma on suurilta osilta samoja tekniikoita, kuin olemme käyneet Lucion Basics ohjelmassa, mutta keskittyy enemmän siihen, että vastassa on nyrkkejä heilutteleva nakkikiskakaveri, kuin BJJ:tä harrastava kaveri. 


En siis ole mitenkään opettamassa ohjelmaa vaan kerätään BJJ jo treenannut porukka jota homma kiinnostaa ja käydään yhdessä ohjelma läpi.  Perään voi hyvin jäädä joogaamaan, josta on hyvä lähteä sitte seuraavaan viikkoon. Ota yhteyttä jos kiinnostaa*. painikalkkuna ÄÄÄÄT gmail PISTE com


Tässä esimerkki minkä tyylisestä jutusta on kysymys:





*Jos kiinnostaa, niin olisi hyvä, jos tuo DVD setti olisi kaikilla jotka tulevat treenaamaan, jotta olisi päivän ohjelma selvillä jo ennen treeniä. 


ps. Tätä on kysytty aika paljon: Koska "klubi" on Hipkon tiloissa, niin se on vain Hipkon jäsenille - Hipkosta saa kyllä 10-kerran kortteja. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä klubi avoinna vain Hipkon jäsenille?

Kristian kirjoitti...

Terve,

Joo on, koska se on Hipkon tiloissa ja siitä on vielä tarkoitus ottaa jatkoksi astangajoogat, joka on Hipkon tunti. Muuten joutuisin varmaan vuokraamaan tilaa omaan piikkiin. Hipkoon saa kyllä kymmenen kerran kortteja ja tutustumistunti on ilmainen, joten tule ihmeessä käymään.