maanantai 6. syyskuuta 2010

#348 BJJ - Jesse

Lämmiteltiin ja sparrattiin kolmevarttia. Hauska huomata miten nuo sunnuntaisin hinkatut siltapakenemiset toimivat todella hyvin, kun vain ajoittaa ne hyvin tai sitten käyttää siltapakenemista tekemään tilaa knee elbow escapelle. Perusteet FTW!

ps. Meinasin taas käsilukottaa itseni samassa sweepissä. Alan olla aika hyvä siinä... Pitää ajan kanssa katsoa mitä oikein hölmöilen siinä - tuota ei tapahtunut ennen kuin aloin tekemään vapaalla jalalla heiluri liikettä, jotta en altistaisi itseäni kaverin jalkalukolle.

Sain uuden sinisen vyön. :D Jos joku muistaa, niin kirjoittelin tuossa kesällä, että onnistuin jättämään vyöni salille ja sen jälkeen se vain katosi. Käytin tässä alkusyksyn poikani vanhaa sinistä TaeKwonDo vyötä, joka on niin lyhyt että sen juuri ja juuri saa kiinni. Natsoja siihen ei mahtunut, enkä vyöni katoamisesta ärsyyntyneenä jaksanut virittääkkään.

Petri Pelkonen on perustanut yrityksen nimeltä ISHI, joka tekee käsityönä BJJ (ja vissiin muitakin pukuja) ja kaveri yllätti minut tekemällä minulle sinisen vyön, jossa on natsatkin ommeltu valmiiksi. Kyllä nyt kelpaa. :D Laitan huomenna pari kuvaa.

Ei kommentteja: