keskiviikko 22. syyskuuta 2010

#355 BJJ - Timo

Tänään töissä kahdeksan tuntia neukkarissa istumista, sinäänsä ihan hyvää koulutusta, mutta sangen puuduttavaa. Lounaaksi 4 näkkileipää, joten klo 1600 alkoi olla aikamoinen nälkä. Lähdin toimistolta treeneihin ja ajoin Vegemestan (suosittelen) kautta ja nappasin kyytiin Kipparin (kasvispurilainen Kipparijuustolla) ja Lempeän Lupaus (TofuPurilainen) kaikilla mausteilla ja temmoin ne autossa vauhdilla napaani ja suunnistin kohti Metsälän salia. Olo oli, kuin olisi niellyt jalkapallon.

Treenit alkoivat perusnallepiirillä ja sitten parin kanssa alasvientejä siitä, kun on päässyt clinchissä kaverin selkään. Oli aika mielen kiintoista nieleskellä chilimajoneesejä ja tehdä ukemeita samaan aikaan. Jocke osui pitkästä aikaa samaan treeniin ja oli parini, joten ensimmäinen paini hänen kanssa. Oli taas kiva painia Jocken kanssa (se on iso). :D

Seuraava erä Timon kanssa ja yritin pitää liikettä yllä ja ainakaan en joutunut makaamaan puolta erää alla liikkumattomana sivusidonnassa tms. joten pientä edistymistä, vaikka aikamoista rimpuilua se silti oli - tekniikka tuntuu hajoavan kun nopeuttaa tempoa... noh lisää treeniä.

Seuraavat kaksi erää sain sitten pelata gameplaniani ja keskityin energian säästöön ja puhtaaseen tekniikkaan ja sainkin yhden kimuran 69:stä ja seuraavassa erässä samaisen 69 kimuran puolustuksesta suoran käsilukon.

Viimeinen erä Eskon kanssa ja lähdettiin, niin että Esko lähti sivusidonnasta. Esko sai triangelin hyvin kiinni, mutta tein saman pakenemisen, minkä Jesse teki minulle maanantaina ja vaikka olikin kauhea työvoitto, niin pääsin pakoon. :)

Ei kommentteja: