lauantai 25. syyskuuta 2010

#357 BJJ - Pankration 10v

Hipkosta lähti hyvä porukka Haminaan Pankratin Gymin 10-vuotis päiville ja juhlistamaan Timon, Samin ja Tomin mustan vyön graduointia. Saavuimme painkalle viime minuuteille ja ei muuta kuin puvut päälle ja tatamille.

Lämmiteltiin ja Lucio jakoi meidät kuuteen kuuden hengen ryhmään ja antoi 1. tehtäväksi näyttää peruspakeneminen sivusidonnasta, jonka jokaisen ryhmästä piti tehdä samalla lailla - jos mokasi niin punnerrettiin ja selät vihdottiin vöillä. Seuraavana tehtävänä oli tuplahyökkäys ja sen jälkeen kannettiin ukkoja kilpaa tatamia ja tehtiin pukkihyppelyjä.

Voittajajoukkueen nimeä en tässä mainitse, mutta tässä paikalla olleet tietävät, että hieman nauratti kun voittajaryhmää selvitettiin huutoäänestyksellä ja Lucio huutaa "Who likes (tiimin nimi tähän)", niin suuri osa salista huutaa innokkaana kädet pystyssä. hehe.

Seuraavaksi oli vuorossa promootiot - Pankrationin leiriläiset saivat natsoja, Sami Lehtinen sai sinisen, Marko Nyman Ruskean ja Pankration Gymin Sami Harju ja Tomi Kaistala sekä Hipkon Timo Räkköläinen saivat mustat vyöt.

Lopuksi sparrailtiin minkä mahduttiin. Ensimmäinen erä meni Tommin kanssa kevyesti "catch and release" tyyppisenä tekniikka painina, eli laittelin lopetuksia kohdilleen ja pääselin ja molemmat antoivat tilaa liikkua.  Seuraavassa erässä sain kyytiä Markolta, mutta olin tyytyväinen, että pääsin guardista ylös single leg takedowniin mitä oltiin perjantaina Lucion kanssa harjoiteltu, joskin Marko kuristi minut saman tein siitä. Kolmas erä Peterin kanssa, jonka polvi oli ärtynyt, joten en uskaltanut edes liikkua, kun polvi oli ulottuvillani. Neljässä erässä Jesse vei minua pitkin tatamia.

(kuvassa Hipkon RoadCrew, loput kuvat kohta)

Ei kommentteja: