keskiviikko 6. lokakuuta 2010

#362 BJJ - Timo

Ensimmäiset treenit mustavöisen Timon ohjatessa. Lämmiteltiin kuunnellen kasariflashbackejä Cool and the Gangistä DuranDuraniin, käytiin kristallin sisällä ja sweeppailtiin delariva sweeppejä. Oli hauskaa.

Painit:

Ensimmäisessä erässä lähdin alta kokeilemaan päivän sweeppejä ja kaveri karkasi halguardiin. Odottelin rauhallisesti, että saan tilaan ja houkuttelin lantiolla pyrkimään mounttiin, jolloin pääsen muljauttamaan itseni syvään halfguardiin. Sweeppasin "anssi-sweepillä" ja päädyin sivusidontaan, mistä kaveri ilmoitti, että polvessa naksahti jotain. Vähän aikaa ihmeteltiin ja sitten kaveri halusi lähteä yydellee halfguardista päältä. Harmitti se polvi, niin että en oikeastaan tehnyt enää mitään muuta kuin puolustelin.

Toisesa erässä Marko kyyditti minua tuttuun tyyliin ja ei antanut tilaa ollenkaan, joten en päässyt oikeastaan missään vaiheessa kiinni omaan peliini. Joku päivä... ;)

Kolmas erä törmäiltiin Ollin kanssa naapuripareihin ja paini ei oikeastaan missään vaiheessa käynnistynyt. Hain päivän delariva sweeppejä joista ensimmäisellä onnistuin ja pääsin päälle ja Olli sweeppasi päivän "kolmos sweepillä" samantein takaisin.

Neljäs erä Eskon kanssa ja taas samaa hauskaa pyörintää, kuten viimeksikin. Viralliset treenit loppuivat, mutta painittiin vielä Tepon kanssa yksi erä ja pääsin tekemään Jessen kanssa läpi käytyä northsouthista kimura-paikan menetyksestä siirtyminen massimon illalliseen. Tepon ja Mäkelän veljesten kanssa on hauska painia, kun ne ovat mukavan teknisiä.

Oli taas hullun kivaa, mutta fyysisesti olin aika rätti... :)

Ei kommentteja: