maanantai 15. marraskuuta 2010

Kävin lenkillä.....

Epätoivoiset ajat vaativat epätoivoisia ratkaisuja... :) Menin lenkille ja koska en ole lenkkeillyt noin 7 vuoteen, niin päätin jo etukäteen, että juoksen vain tuollaisen vartin pikku lenkin. Olin aika yllättänyt, että 15 minuutin jälkeen oli kyllä lämmin, mutta ei hengästyttänyt kovinkaan paljoa. Pelkällä BJJ:llä ja sparrillakin saa näköjään pidettyä itsensä aika hyvässä kunnossa. :)

Mikään ei tosin muuta sitä tosiasiaa, että lenkkeily on todella typerää puuhaa - mielessä kyllä kävi parin vastaan tulevan lenkkeilijän double leg takedown, mutta en halua iltalehden lööppiin: "treenivieroitusoireista kärsivä karateka heitteli vastaantulijoita lenkkipolulla." (Lehdissä kaikki budoharrastajat ovat aina karatekoita)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei lenkkeily ole typerää:/
Pitää juosta hieman pidempiä lenkkejä, niin suotuisat vaikutukset tulevat esiin.
Itse juoksen nykyisin kerran, korkeintaan kaksi viikossa. Noin tunnin lenkin. Oheisharjoituksena. Paini helpottuu, kun kestävyys paranee:)

Ola kirjoitti...

Heheh, kommenttiisi juoksemisen mielekkyydestä on helppo yhtyä. Menee vielä jos on pallo tai vastaava minkä perässä kirmata, mutta muuten...hell no! Hyötyähän siitä olisi, mutta motivaatio moiseen ei riitä itsellä sitten millään.