keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Ortopedin "tuomio"...

Kävin tänään näyttämässä olkapäätä ortopedille, nyt kun turvotus on jonkin verran laskenut. Tuomio oli, että AC-nivelen nivelsiteissä on pieni repeämä, joka 95%:ssa tälläsistä vammoissa parantuu täydellisesti. Huonot uutiset oli, että siihen menee 2-3 kuukautta.

Treenata saa sen mitä olkapää kestää, mutta ulkoinen trauma saattaa rikkoa sen pahemmin, joten painia ei pahemmin suositella. Eli voin tehdä semmoista, missä olen "itse vastuussa" tekemisistäni -> drillaaminen on OK. Ainakin niiltä osin, kun ei rasita olkapäätä.

Eli jatketaan taas BJJ-Klubia ensi sunnuntaina. Voin itse drillata ja sitten voitte ottaa loppusparrit keskenänne ja minä hurraan vieressä.

Pitää kaivaa lenkkarit kellarista ja käydä lenkillä (YÖK!), jotta pysyy kardio, edes jollain tasolla. Harkitsen myös salilla käymistä, jotta voisi treenata jalkoja yms, mutta sekin on tolkuttoman tyhmää. :) Eiköhän tässä jotain keksitä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sama vaiva mikä mulla oli joskus alkutaipaleella! tais olla lucion leirin ekoja treenejä joskus vuosia sitten! :D alkeiskurssin jälkeen heti ja sparratessa.. lähdin sidessa alla ollessani siltaamaan ja kun vastassa oli astetta painavampi jamppa niin latasin kunnolla voimaa peliin... PAM! ammuin sinne kainaloon ja juuri sillä hetkellä jamppa pomppaa ylös eli ammuin tyhjään ja voimalla! POKS ja AUTS! ja 4kk taukoa :/

Kristian kirjoitti...

Paraniko kuntoon?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se siitä parani! aikaa meni tosin se 4kk ja vähän yli. Kovan rehkimisen jälkeen vielä kipeytyi pitkän aikaa, mutta nykyään on ihan priima :)

Kristian kirjoitti...

Kiva kuulla... Käy luonnon päälle tälläiset... onneksi pystyy edes drillata juttuja. Tämän jälkeen mulla on teknisesti paras suora käsilukko guardista Rio Granden pohjoispuolella...

Bruce Lee:"I fear not the man who has practiced 10,000 kicks once, but I fear the man who has practiced one kick 10,000 times."

Kristian kirjoitti...

>:D