perjantai 7. tammikuuta 2011

#383 BJJ Klubi - Kristian

Tuli sitten katsottua Saulon ja Popovitchin videoita, jotta riitti ja niillä eväillä mentiin ihmettelemään NoGi Guardin avausta Metsälään. Käytiin läpi avaamine alhaalta loikkaamalla pystyyn ja lantio eteen Saulon tapaan ja sitten Popovitch tyylillä toisen käden sitominen ja perinteisemmin ylös yksi jalka kerrallaan.

Ohituksina cross pass ja leg through pass ja sitten sparrattiin kahden minuutin tehtäväsparrina ohituksia. Kivaa oli, Niko on niin älyttömän nopea, että sai tosissaan viuhtoa menemään, että pysyi kyydissä. :)

Sparrissa huomattiin nopeasti, että hessuhopo tulee kohdalle tosi helposti ja käytiin pikaisesti läpi Braulion tapa nollata HessuHopo, eli lantio eteen ja työnnetään nopeasti jalat toiselle puolelle ja siitä ohi.

Ensi sunnuntaina ei klubeilla, mutta siitä eteenpäin mennään normaalisti sunnuntaisin klo 14:00-14:15 ja siihen perään tunnin astangajooga.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs on tuo HessuHopo?

Kristian kirjoitti...

Se on tämä:
http://www.ultimatejujitsu.com/learn-jujitsu-techniques/brazilian-jiu-jitsu-techniques/transitions/double-ankle-grab-sweep.shtml