perjantai 21. tammikuuta 2011

#391 BJJ - Michelle Nicolini

Hyvät lämmittelyt, Spider-Guard sweeppejä ja sparria. Sweepit eivät oikein lähteneet, sparrissa meni kolme erää ihan putkeen Tepon ja Sepon kanssa hyvät kähinät, mutta sitten tapasin  Miron Delariva guardin, mikä oli vielä vahvistettu sisäpuolen hookki otteella - eli käsi kaappaa delarivan lisäksi sisä kautta kyynertaipeella nilkan ympäri. En saanyt ensimmäisessä erässä millään sitä irti ja Miro sweeppasi hienosti.

Toisessa erässä selvitin "rubikin kuution" ja pääsin ohi ja mounttiin. Päätin yrittää Jesse-tyylistä käsilukkoa missä molemmat kädet niputetaan kasaan, niin että ristin nilkat kauemman käden ojentajan taakse. Turasin, sen niin että Miro pääsi ylös ja vedin guardiin, josta Miro siirtyi hienosti halguardiin. Loppu erä menikin halfguardissa ja guardissa alla.

Kivaa oli ja nyt on kroppa aivan loppu - hyvällä tavalla. Olkapää on lähes normaali ja kylkikään ei pahemmin painiessa nipistele, kunhan ei siltaile.

Huomenna lähden viikoksi työmatkalle Santa Claraan Kaliforniaan. Aikataulu on niin tiukka, että en ehdi siellä kuin hotellin kuntosalille. American Kickboxing Academy olisi siinä lähellä (Josh Koscheck, Cain Valesques... jne.), joten jos jostain ilmestyy aikaa niin käyn katsomassa. En kyllä edes pakkaa Gi:tä mukaan... (mutta saahan niitä sieltä... :))

Tänä sunnuntaina ei siis ole BJJ-Klubia, kun olen reissussa, mutta käykää joogaamassa. ;)

Gracie Magazinen weppisaitilla on artikkeli ensiviikon European Open Championships kisoista ja Michellestä. Jutussa on hienosti Hipkon seminaarikin kuvassa.

http://www.graciemag.com/en/2011/01/michelle-and-kyra-aim-high-for-euro-open/

Ei kommentteja: