perjantai 4. helmikuuta 2011

#395 BJJ - Timo

Lämmiteltiin tekniikalla - käsilukkoja, alasvientien ja heittojen sisään menoja. Todella hyvä lämmittelyt. Tekniikkana palautettiin sivusidonnasta halfguardiin ja siitä omoplata. Paineissa painin, ensin yksikätisen Markon kanssa, joten lähinnä pyörin ja etsin paikkoja mistä olisin päässyt tekniikalla alta pois... ei löytynyt.  Jocken kanssa keskityin sivusidonnan pitämiseen ja aukkojen etsimiseen, jotta olisi saanut lopetuksen. Jocken puolustus piti kuin muuri ja lopulta onnistuin tökkäämään peukaloni tatamiin, niin että kuului ja tuntui NAKS. Painin kuitenkin erän loppuun ja kävin vetämässä sen jälkeen teipit peukaloon. Seuraavasta erästä ei sitten oikeastaan, tullut mitään kun peukalo alkoi exponentiaalisesti tykyttämään. Pyörin kuitenkin erän loppuun yhdellä kädellä ja sitten vessaan ja kylmää vettä.

Nyt 4 tuntia myöhemmin, peukalo on turvonnut, lievästi sinertävä ja taipuu tuosta kynnen takarajan kohdalta oudosti. ... :I

Jos napauttaa hellästi johonkin kovaan, niin vihlaisee tunteella. Nivelet onneksi liikkuvat ihan normaalisti ja eivät ole kipeät. Pitää varmaan käydä huomenna näyttämässä ja sitten teippiä ja sunnuntaina Klubille. Kivaa oli silti... :)

1 kommentti:

bantza kirjoitti...

Oiskohan joku jänteen kiinnityskohta poksahtanu irti tuolta. Semmonen tulis ehkä ekana mieleen. Toivottavasti ei jää vaivaamaan, peukalo on inhottava kipeenä.