tiistai 15. helmikuuta 2011

#399 BJJ Tekniikkatunti - Jesse

Lämmiteltiin suorilla käsilukoilla ja guardin avauksilla yms. tekniikalla ja sitten katsottiin guardin avauksia ja paria ohitusta. Peten kanssa pidettiin VMTL-kerhoa, molempien ollessa käsirajoitteisia. Oli mukavaa drillailla rauhallisesti.

Sitten otettiin tehtäväsparrina ohituksia. Keskityin perusavaamiseen ja päivän ohitukseen, jotka toimivatkin hyvin, kunnes törmäsin Harriin. Avaus vielä onnistui, mutta siihen se jäi..

Guardin pidossa peukalo rajoitti hyökkäykset lähinnä käsilukkoon tai triangeliin, jotka toimivat ihan tyydyttävästi. Triangelin loppukiristämisessä on vielä hiottavaa, kun kaveri sinnitteli varmaan kaksi minuuttia triangelissa. Joutuu painimaan käytännössä ilman vasemman puolen grippejä.

Tunnin päätteeksi vedittiin Harrin kanssa vielä n+1 erää niin että Harri ohitti ja minä yritin estää... kerran onnistuin soveltamalla - uhkaamalla kimuralla ja laittamalla vastapuolen jalan saksisweeppi asentoon ja sweeppaamalla kimuran suuntaan. Muut "erät" olivatkin lähinnä niin, että Harri käveli ohi.

Ei kommentteja: