perjantai 8. huhtikuuta 2011

#425 BJJ Seminaari - Lucio

Taisin selvitä säikähdyksellä polven kanssa. Kävin varuiksi keskiviikkona näyttämässä Diacorissa Eric Lingolle (suosittelen) ja hetken jalkaa kiskottuaan hän totesi, että kaikki nivelsiteet on paikallaan ja kyseessä on todennäköisesti lievä revähdys reisilihaksen polven sisäreunaan kiinnittyvässä kohdassa.

Olen kylmännyt sitä tässä kolme päivää tasaisin väliajoin ja tänään polvi enää aristi lievästi. -> Teippiä polveen varuiksi ja takaisin seminaariin.

Drillattiin hyvää Omoplata, Triangeli, Käsilukko - comboa ja polvi kesti hyvin joten uskaltauduin tehtävä sparriin. Otin noin 4-5 erää ja sitten päätin, että en uskalla koetella onneani polven kanssa enempää, koska se alkoi vähitellen aristaa enemmän. Sparreissa hain Markon kanssa lähinnä jalka lukkoja, kun olin päällä ja sain vihdoin kokeiltua Robert Drysdale tyyppistä suoraa jalka lukkoa, missä ei kaaduta taakse/takaviistoon, vaan "jyrätään" kaverin yli eteenpäin 45 asteen kulmassa ja otetaan jalka mukaan - siitä sitten joko vatsalleen tekemään suoraa nilkka lukkoa tai kyljelleen. Pääsin hyvin otteet  kohdalleen, mutta Marko puolusti hyvin ja en saanut loppukiristystä suoritettua.

Muu saldo: Sain yhden triangelin, yhden ohituksen päältä ja jäin Eeron hyvään setuppiin triangeliin ja Teppo ohitti pitkän guardi venkaamisen jälkeen, kun hain päivän komboa.

Ei kommentteja: