sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

#427 BJJ Klubi - Kristian

Tänään väännettiin kimuraa guardista ja kerrattiin giljotiiniä. Sparrattiin hanskoilla tehtäväsparria guardista. Markon polvi väliin avaus on kyllä ärsyttävän tehokas, en oikein saanut mitään aikaiseksi. Jarin kanssa sain taas paniikissa puolustaa jalkalukkoja - hammerfist on ystävä. Niko rubberguarditti minut, niin että joutui menemään kuperkeikalla omoplataa karkuun.

Oma "huippuhetki" oli kuin sain giljotiinin kimuran hausta - klassinen kombo, eli haetaan kimuraa guardista  ja kaveri ei anna ottaa otetta. Skuupataan lantiota taaksepäin ja kimuraa hakenut käsi kierähtää pään ympäri ja kiristetään giljotiin. Tästä saa kolmoishyökkäyksen, kun lisää siihen vielä hip bump sweepin.

Tänään oli myös koe käytössä Shinya Aoki:n hyväksymät Magic Submission Pantsit (+5 Agility). Treeneistä ei meinannut tulla vällillä mitään, kun itseäkin nauratti rainbow pantsit näissä rimppakintuissa. Tekniikan näyttäminenkin oli hankalaa, kun kaikki vaan virnuili kun koikkelehdin pöksyissäni. :D

EDIT: Tuossa kommenteissä kyseltiin kokemuksia noista Magic Submission housuista. Housut ovat erittän mukavat ja tuntuvat laadukkailta. Eivät luonnollisesti estä liikkumista pätkääkään, joten ero Gi-housuihin on huomattava. Kitkaa on todella vähän ja hetken olikin ihmeissään, kun tuttua "otetta" kaveriin ja tai tatamiin ei enää ollut.

Ero shortseilla vetämiseen, oli lähinnä se, että noilla oli paljon mukavampi olla polvillaan tatamilla, kun ne suojasivat matto hankaumilta - eli iho pysyi polvissa toisin kuin shortseilla. Ulkonällisesti nuo ovat kyllä niin törkeät, että nauratti jatkuvasti - eteenkin näillä jaloilla, joista Drag-artistitkin olisivat kateellisia (pitkät, hoikat ja kapeat) :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät treenit taas!! Hauskaakin oli.

-Jari.P

Kristian kirjoitti...

Joo niin oli...
Magic Submission Pantsit (+5% Agility, Gayness +10%)

Riku Ähvä kirjoitti...

Haha. Pirun tyylikkäät. Tollaset mä haluun. Paljon makso? =)

Anonyymi kirjoitti...

ja miltä tuntui jalassa? Oliko enemmän vai vähemmän kitkaa kuin ilman pitkiä housuja?

Anonyymi kirjoitti...

Aoki would be proud.. ;D