tiistai 12. huhtikuuta 2011

#429 BJJ Seminaari - Lucio

Tänään jatkettiin butterflyguard juttuja, niin että selkä on maassa. Shrimppaamalla ja päästä sivuun työntämällä tilaa ja sitten jos kaveri ei anna underhookkia, niin overhook ja siitä teknisen ylösnousun kautta selkään ja kellokuristus. Jos kaveri lähti puskemaan, niin sweeppi.

Sitten sparrattiin tehtäväsparria butterfly-guardiata ja Laurin kanssa sweeppailtiin toisiamma n+1 kertaa sen viiden minuutin aikana - pitääpä muistuttaa itselleen perhosguardin ohituksen yksityiskohdat.. Seuraava erä markon kanssa, missä olin lähinnä paininukkena (tai siis minusta oli yhtä paljon vastusta, luultavasti vähähemmän, koska paininukke ei auta vastustajaa omalla sohelluksellaan). Viimeinen erä Timon kanssa, joka lähinnä antoi minulle tilaa tehdä kaikkea - oli mukavaa pyörimistä.

Nyt on viisi treenipäivää putkeen ja kroppa alkaa olla aivan loppu. Torstaina ei muiden aktiviteettien vuoksi pääse, mutta voi olla että joutuu huomennakin pitämään välipäivän... katsotaan huomenna. Nyt ei enää tunnu olevan maitohappoa vaan alkaa tuntumaan polttavalta erinäisissä paikoissa, joka ei varmaan ole ihan paras merkki... bonarina taisi reväyttää jotain lonkan lähentäjässä. Pitäisi varmaan vaan uskoa , että se 3-4 sparritreeniä viikossa on maksimi mitä tämä kroppa pystyy vastaanottamaan... :I

Ei kommentteja: