torstai 21. huhtikuuta 2011

#433 BJJ - Jesse

Lämmiteltiin loikkimalla peruslokkimisia muutama sata kappaletta ja sitten mentiin päivän tekniikkaan. Guardin ohitusta viemällä kaverin jalka ristiin ja smashaamalla kaverin lantio viemällä tilanteesta riippuen jompikumpi polvi crosspassmaisesti yli. (onpas vaikea selittää). Kaveri jää ohituksen päätteeksi lyhistyneeseen kilppariin, niin että selkä on minua kohti.

Sitten tönäistiin kaverin käsi pois edestä ja otettiin turvavyö-ote. sprawlattiin lantiota niin alas, että saatiin selkä liimattua kaverin selkää ja tätä pidettiin tiukasti kiinni. Tuotiin taaempi jalka kaverin selkään kiinni ja heitettiin ylempi jalka hookiksi sisään. Tämän jälkeen lähdettiin keikkaamaan kankulta toiselle, jolloin tulee tilaa heittää toinen hookki sisään. Hullun hyvä tekniikka ja mahti yksityiskohtia - kiitos Jesse.

Sparrit - kaksi 7 minuutin erää. Sain vähän palsamia henkisille haavoille, kun kävin läpi kaikki samat positiot missä olin turannut lauantain ottelussa. Toreando-ohituksen pysähtyessä vaihdoin suuntaa ja siirryin smash-passiin, jossa pääsin jalalla siivoamaan lantiota estävän käden ja ohi. Tästä pääsin päivän tekniikalla selkään mutta turasin itse lopetuksen ja päädyin deephalfguardiin päälle - hain vielä hetken kimuraa, jossa unohdin lantion shrimppauksen ja kaveri pääsi scramblaamaan, jonka päätteeksi olin halguardissa alla. Piip sanoi kello.

Toinen erä.. Pääsin samalla tyylillä ohi, joskin sain puolustaa kimuraa kaverin guardista ja nyt oli tekniikatkin taas takaraivossa. Kaivoin otteen omasta ranteesta ja irroitin kimura-otteet vastakimuralla. Tästä ohi, sivusidontaa, jossa hain hetken massimon illallista. Tästä polvi vatsalle, josta hain pesäpallo-kuristusta ja lopuksi selkään päivän turvavyö-tekniikalla. Lopettaminen selästä oli taas vaikeaa ja lopuksi kello keskeytti hauskanpidon.

2 kommenttia:

bantza kirjoitti...

Mites toi estävä käsi siivotaan tosta lantiolta pois tossa ohituksessa? Välillä tuntuu olevan suuriakin ongelmia ton kanssa.

Kristian kirjoitti...

Polkaiset sen polvella alas...