sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

#450 BJJ Klubi - Kristian

Lämmiteltiin ja katsottiin perusgiljotiinin perusteita ja sitä mistä sen pystyy "ottamaan" - Halfguard, guard ja havainnoitiin miten giljotiini on "menetetty" kaverin päästessä vastapuolelle sivusidontaan. Sitten drillattiin, niin että kaveri nappaili giljotiinejä ja itse reagoitiin saman tein "loikkaamalla" vastapuolelle.

Tekniikoina käytiin arm in ja tavallinen giljotiin ja pari puolustusta niihin plus bonarina von fluke kuristus giljotiinin puolustuksesta.

Sparrina otettiin normisparrina, mutta niin että ainoa hyökkäys oli giljotiini.... tai näin oli tarkoitus, kunnes paukapäänä nappasin refleksinä americanan alta, kun osui paikalle. Hävettää vieläkin.... :I

Nyt loppuilta meneekin sitten katsellessa BJJ Wordsejä Budovideosin tarjoamasta streamista :) Caio Terra on ollut aika jäätävä... Alliancen ja Atoksen kaveritkin ovat tapansa mukaan liekeissä - huimaa katsottavaa.

Tämän päivän streami maksaa 10 dollaria ja finaalit ovat vielä edessä ;)

http://online.budovideos.com/

2 kommenttia:

miro kirjoitti...

Ei tartte hävetä. Liian treenatut refleksit. ;)

Se kimura sweepistä lähtevä giljotiini setuppi oli tosi toimiva. En ole aiemmin tiennyt sitä perän taaksepäin työntöä siinä ja sehän sen tekniikan tekee.

Kristian kirjoitti...

Joo, hyvin rakensit sen giljotiinin sweepistä. Onneksi oli juuri treenattu se viimehetksen paniikkipuolustus, niin ei tarvinnut taputtaa... :D