keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

#452 BJJ - Timo

Vedin alkulämmöt, kun Timo oli jäänyt ruuhkaan jumiin. Tekniikkana oli deephalfguard sweeppejä. Ensimmäisen perus sweeppi ja selän otto, seuraavana Anssi-sweeppi ja siitä variaatio, jos kaveri puolustaa laittamalla painoa eteen. Sitten sparrattiin.

Itä-Helsingin perskuristaja Harri istui taas naamani päällä (kuten tavallista) ja vei minua muutenkin kuin pässiä narussa. Toisaalta jotenkin hemmetin hienoa katsoa (ja tuntea), miten Harri vain tulee paineella perustekniikoilla läpi puolustuksen, ilman että saan tilaa puolustaa. Tulee vaan typerä olo ja taas voisi mennä harrastamaan vaikka Yellow Bamboota, jotta voisi kuvitella että on kovin hurja ja vaarallinen.

Seuraavassa erässä sitten juoksin Mikaa karkuun lähes koko erän selviten hilkulla mm. kahdesta bow and arrowista, kunnes 30s ennen sain reversalin päälle ja guardista ohi Cobra Kaissa oppimallani ohituksella.

Treenien jälkeen jäätin vielä Mikan kanssa ihmettelemään crosspassin puolustuksia ja Mika näytti minulle muutaman todella hyvän tekniikan. Katsottiin myös deephalfguard anssisweepin puolustusta vastaan selän ottoa, joka myös oli erittäin toimivan oloinen. Tässä raakavideo, missä mutustelen kyseistä tekniikkaa.



Lopuksi otettiin Mikan kanssa vielä tehtäväsparria halfguardista - Oli kivaa ja Mikalla on kyllä hienoa tekniikkaa. Kivaa painia.

1 kommentti:

Takanaku kirjoitti...

Ovelan näköinen tekniikka. Pitääpi koittaa tuota. Nykyään onkin tullut junnattua turhan paljon halffissa/deepissä.

Blogi jatkaa ja lukijat kiittää. Keep on rollin'!