torstai 16. kesäkuuta 2011

#456 BJJ - Jesse

Katseltiin palomiehen pyörää alasvientinä (olinkin aina halunnut oppia sen ja ei ole ennen tullut kokeiltua) ja mattotekniikkana halfguardin ohitusta olkapää smashillä ja cross passillä.

Painit vapaavalintaisesta positiosta ja aloitin kaikki kolme erää alta halfguardista, kun halusin kokeilla noita Caio Terran juttuja mitä on tulle sunnuntaina drillattua ja videolta katsottua... ei mennyt kovin putkeen. Kaverit lipsahtelivat halfguardista ohi ja sitten sai palauttaa hiki hatussa. Oli taas kunnon tuulimyllyjä vastaan tappelemisfiilis...

Treenien päätteeksi jäin vielä Samin kanssa tehtäväsparraamaan halfguardia ja vihdoin alkoi näkymään valoa tunnelissa. Avaimena "menestykseen" oli hyökkäysten ketjutus/kaverin jatkuva horjuttaminen. Liian usein tulee vain väkisin punnerrettua "tunnelinäöllä" samaa tekniikkaa. Kun sai gripit kiinnin, niin halguard saksi sweeppi / klassika yhdistelmä toimi hienosti neljännellä, kun heijasi sweeppejä puolelta toiselle, niin lopulta Sami meni nurin saksisweepin suuntaan. Sama periaate toimi, kun Sami sweeppasi minut Anssi-sweepillä - jatkuvat horjutus päällä, niin en päässyt aloittamaan puolustusta.

Ei kommentteja: