torstai 14. heinäkuuta 2011

Lisää Capoeiraa...

Tänään taas paineltiin koko perheen voimalla Capoeiraan ja ylläriksi lähdettiin salilta suoraan lenkille Marbellan rantabulewardille. Jonkin aikaa lönkytellettyämme saavuimme nurmikkoiselle rinteelle, missä alkoi akrobatia treenit. Kaverit vetivät sellaisia volttisarjoja, että hirvitti ja mietiskelin itsekseni, että siinä on syynsä, että minä olen "ground fighter" - tuossa hommassa tarvitaan lentolupakirja ja se ei ole ollut voimassa enään 20 vuoteen.

Minä keskityin ainoaan "temppuun", jonka osasin eli kärrynpyörään :D ja sitten aloin harjoitella sellaista ripaskamaista kyykystä kärrynpyörän kautta kiertopotkuun comboa. (onneksi ei ollut videokameraa). Kivaa oli silti - huomenna mennään taas uudestaan. Todella hauska porukka ja hauskaa vaihtelua matossa könyämiselle. Oli todella hieno kokemus päästä treenaamaan ulkona palmujen katveessa.

Ensi viikolla sitten taas halataan poikia tatamilla, mutta nyt otetaan kaikki tästä ruhosta irti ja yritetään potkia korkealle. Vaimo ja lapset pieksevät minut mennen tullen tässä lajissa - huomaa kyllä keneltä jälkikasvu on akrobatiageeninsä saanut. :)

1 kommentti:

bantza kirjoitti...

Joo, se tuntuu aina niin turvalliselta kun saa pitää selän tukevasti maassa :)