tiistai 19. heinäkuuta 2011

Viimeinen Capoeira... (until next time). :)

Käytiin maanantaina vielä koko perheen voimalla Capoeirassa aamutunnilla ja kävi tuuri, koska paikalle ei tullut ketään paikallisia, joten saimme käytännössä yksityistunnin. Koko perheellä on potkutaustaa, joten olimme periaatteessa samalla tasolla koko porukka ja kävimme läpi Capoeiran perusliikkeita ja lopuksi vedimme "battlea" opettajaa ja toisiamme vastaan... :D

Kivaa oli, nyt ollaan taas palattu suomeen ja huomenna voisi kömpiä matolle könyämään. Pitää aloittaa rauhallisesti, jotta tuo Marbellan GB:llä telottu kylki ei ärsyynny uudestaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Kristian mukavasta blogista. Itse olen BJJ:ssä aloittelija ja on nyt kesätauko menossa niin on mukava seurata tätä blogia ja pysyä näin vähän mukana painimaailman ihmeellisessä menossa. Täältä saa aina treenimotivaatiota ja hyvää mieltä

Kristian kirjoitti...

Kiitos vaan itsellesi palautteesta... :) Motivoi kirjoittelemaan näitä höpinöitä. Tule moikaamaan jos nähdään tatamilla. :)

Anonyymi kirjoitti...

En siis paini samassa seurassa, en edes lähiseudulla! Mutta ei se muuta asiaa että tätä blogia on mukava seurata. Mukavan positiivista ja rentoa menoa + hyvää materiaalia tulee kommenttien/videoiden muodossa!

Mutta jos jostain sattuman syystä satutaan joskus samalla tatamille saatan moikatakkin!