torstai 11. elokuuta 2011

#470 SW - Jesse

Tänään vedin pakon edessä magic rainbow submission pantsit jalkaan ja lähdin lukkopainitreeneihin, kun pukupainia ei ollut tälle päivälle menu:ssa. Tekniikkana ohitettiin halfguardia ja siitä suoraan suora käsilukko, triangeli tai suora jalkalukko.

Sparreissa ensimmäisessä erässä yritin paeta Jaria, mutta se sai minut kiinni päivän tekniikalla, eli triangelilla. Seuraavassa erässä painittiin Jessen kanssa mukava erä, kolmannessa erässä pyörin Kristianin kanssa. Neljännessä erässä kävin hetki sitten aloitelleen kaverin kanssa päivän tekniikoita ja sivukuristuksen läpi. Painin vielä yhden erän Villen kanssa, joka uhkasi minua sivukuristuksella ja jalkalukolla, josta pääsin hieman itsenikin yllättäen selkään ja RNC:n kiinni. Olin sen verran sivussa, että en saanut sitä kunnolla kiristettyä ja typerä selkä esti lantion käytön juuri siihen suuntaan, että sen päässyt korjaamaan positiota.

Treenin jälkeen hurautin Moolaan ja kävin siellä vielä yin-jooga tunnin (pitkiä rentoja ja syviä venytyksiä) ja nyt kotona makaamassa jääpussin päällä.

Olen kohta pari kuukautta jumpannut corea ja venytellyt joka ilta parikymmentä minuuttia ja tuntuu siltä että selkä on menossa hissukseen parempaan suuntaan.

Lukkopaini oli yllättävän kivaa, kun pääsi vapaammin liikkumaan ja tekniikat tuntuivat toimivan jotengin helpommin, mutta siltä pidän enemmän pukupainista kun tämä 42 vuotias ruho on aika ihmeissään tuollaisesta vauhdista. Puku päällä on mukavempi grindata.

Ei kommentteja: